in

Pištoljem krenuo na Mikea Tysona, ali je poput najveće kukavice na kraju grlio slavnog boksera

Slatka-Tajna.Eu

U prepunom baru još u martu ove godine Mike je s prijateljima prisustvovao jednoj stand up komediji. No, niko nije očekivao da će u jednom trenutku jedan muškarac doći i prići Mikeu koji je mirno sjedio, a potom izvaditi i pištolj kako bio ga uplašio.

Mike, koji se na fotografiji i u videu koji je objavio TMZ nalazi u crnoj jakni okrenut leđima, sjedi u sredini i hladan kao led ne miče u situaciji u kojoj bi većina drugih bila nasmrt preplašena ili se naprosto molila.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Najgori čovjek na planeti” ostao je smiren i pribran cijelo vrijeme, čak i kad su stvari dodatno eskalirale.

Nepoznati muškarac je na ovaj način želio da stekne “status”, da se proslavi napadom na Tysona, a na kraju je ispao prava kukavica jer je od svega, nakon što se situacija smirila, samo zagrlio Tysona, shvativši da je uradio veliku glupost.

Mnogi prisutni su se sagnuli ispod stolova dok je pištolj bio repetiran, ali Tyson je odbio sukob i nastavio je nepomično sjediti za svojim stolom.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Tyson je kasnije sa svojim prijateljima mirno napustio objekat, a nepoznatom tipu sigurno više neće pasti na pamet da se sili pred velikim šampionima.

Video incidenta imate na OVOM linku.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Ovo nije prvi put da se Tysonu prijeti vatrenim oružjem, a bivši trener Teddy Atlas mu je navodno uperio pištolj u glavu kada je slavni bokser imao samo 15 godina.

Tyson još uvijek trenira u dobi od 56 godina i pokazao je svoje blistave vještine u viralnom videu.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

LEPA BRENA SLAVI 62. ROĐENDAN: Sanja Đorđević joj čestitala zanimljivom porukom

Dilema plin ili drva pred zimu u BiH