in

IAKO SE SAVJETNIK ŽELJKA KOMŠIĆA IZDAJE ZA MORALISTU: Čedi Jovanoviću bi pozavidio svaki rijaliti nasilnik

IAKO SE SAVJETNIK ŽELJKA KOMŠIĆA IZDAJE ZA MORALISTU: Čedi Jovanoviću bi pozavidio svaki rijaliti nasilnik
Slatka-Tajna.Eu

Iako je estradni svijet poznatih i slavnih uvijek ispunjen brojnim skandalima, u posljednje vrijeme skandali su, gotovo po pravilu, uvijeni u ruho nasilja. Tiktokerka Uki Q nedavno je šokirala regionalnu javnost fotografijama i video snimcima svoje isprebijane sestre, koju je pretukao suprug. To je, čini se, bila inicijalna kapisla nakon koje su se samo nastavile pojavljivati skandalozne vijesti o napadima, nasrtajima i nasilju.

Skandali

Pamtimo i traumatično iskustvo mladog pjevača Željka Milašinovića, kojeg su napali u Zagrebu uz gnusne uvrede, nazivajući ga pe*erom i šatorskom pjevačicom. Slučaj je prijavljen policiji, a za ponadati se da će zlostavljači i nasilnici biti privedeni pred lice pravde.

Zatim je u žižu medijskog interesovanja došao slučaj pjevačice Rade Manojlović koju je bivši rijaliti učesnik Dario Šogorović optužio za prostituciju. Ova „muževna gromada“ oglasila se na društvenim mrežama tvrdnjama da je pjevačici platio 10.000 eura, te da nema šta joj nije radio za te pare, kao i da posjeduje snimak koji potkrepljuje njegove tvrdnje. Iako postoji šansa da su njegovi navodi istiniti, to ga ne može oprati od moralnog blata i nečisti kojom se isprljao, jer se njegov postupak kosi s manirima jednog džentlmena, o čemu smo pisali u prethodnim brojevima.

I taman kada smo pomislili da je nasilju na javnoj sceni došao kraj, dočekali su nas naslovi o navodnom fizičkom nasrtaju srbijanskog političara i savjetnika Željka Komšića, Čedomira Čede Jovanovića na njegovu suprugu Jelenu. Naime, kao grom iz vedra neba odjeknula je informacija da je popularni Čeda fizički napao svoju suprugu koja ga je navodno prijavila policiji.

Njen dolazak u MUP na Novom Beogradu bio je filmski spektakularan, kao da se radi o dolasku na crveni tepih, a Jelena Jovanović tom prilikom okupljenim novinarima kratko je poručila:

-Samo da završi ovo za sat vremena, pošto mi dolaze djeca.

Na pitanje novinara šta se dogodilo, Jelena je rekla da se “ništa nije desilo”.

-Je l’ vam izgledam prebijeno?! Ne znam odakle vam ta informacija – rekla je supruga Čede Jovanovića koja je u stanicu ušetala u kratkoj crno-bijeloj haljini i cipelama na štikle.

Narkotici

Ipak, nije sve bilo tako bezazleno s obzirom da je političar nakon saslušanja zadržan u policiji. Međutim, kako se navodi, razlog njegovog zadržavanja nije bilo porodično nasilje, već vožnja pod uticajem alkohola i narkotika. Jovanovićev advokat Aleksandar Šćekić objasnio je šta se tačno desilo i zašto je njegov klijent zadržan:

– Bio je pozitivan na narko-testu, ali na lijek bromazepam. Uzeo ga je prije vožnje, jer ima bolove u leđima. Na sve ostale narkotike, na kokain, na sve drugo, on je negativan. Ali, zbog bromazepama je zadržan.

Ono što posebno bode oči u cijeloj priči je činjenica da je Jovanović, navodno, priznao krivicu za porodično nasilje.

Advokat Šćekić pojasio da je Jovanović bio sarkastičan kada je navodno priznao da je pretukao ženu:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Novinar ga je pitao je li tukao ženu, i on, šta je rekao da jeste? Šta drugo da kaže? Bio je sarkastičan – riječi su političarevog advokata.

Bračni par Jovanović: Negiraju fizičko nasilje

Zanimljivo, Jovanović se nedavno i dotakao priča o narkoticima, tačnije tvrdnjama da je on lično konzument istih.

– Imam četvoro djece koji više nisu toliko mali. Mihailo govori sedam jezika, Anđelija sa 12 godina više govori na engleskom i francuskom nego na srpskom. Šta oni sve znaju, je li vi mislite da ja mogu da živim sa njima, a da ne razgovaram o ekstaziju, MDA, džointnu, alkoholu… To su stvari koje me prestrave.

Naravno da sam probao, ali to nema nikakve veze sa glupim pričama. Ko je živio u Beogradu osamdesetih, a nije povukao džoint, taj laže. Ali da ja sa pedeset godina gutam “eksere”, to je potpuno smiješno. Svojoj deci moram da objasnim šta je to… Ne moraju da gurnu ruku u vatru da vide šta je – rekao je Jovanović za srbijanske medije.

Duga lista nasilja

Čak ni tu nije kraj Jovanovićevim skandaloznim izjavama i ponašanju. On je nedavno nasrnuo na komšiju kojeg je u afektu gurnuo, te je ovaj pao. Svađa između njih dvojice izbila je u garaži zgrade u kojoj žive, a sve zbog parking mjesta. Incident su zabilježile sigurnosne kamere, a i taj slučaj je prijavljen policiji.

Vratimo li se dalje u prošlost vidjet ćemo da je Jovanović napravio incident kada je razbio staklo na lokalu brze hrane na Novom Beogradu, a osumnjičen je i da je prošle godine reketom pretukao trenera i vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”.

Iako je bračni par Jovanović negirao vijesti o fizičkom sukobu, tvrdeći da je među njima došlo samo do žurstre usmene prepirke, to treba uzeti sa dozom podozrenja. Kada pogledamo hronološki niz Jovanovićevih incidenata, vidimo da svi po poravilu imaju primjesu fizičkog obračuna. Stoga je teško povjerovati u njihove tvrdnje.

Ovakvim spiskom fizičkih sukoba ponosio bi se svaki rijaliti nasilnik, te jednom političaru koji se izdaje za liberalnog ljevičara, kosmopolitu i emancipovanog građanina koji baštini evropske i civilizacijske vrijednosti svakako ne služi na čast.

Piše: Ozren T.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Slingback i mokasinke cipele su broj jedan ove jeseni

Slingback i mokasinke cipele su broj jedan ove jeseni

SLATKO ISČEKIVANJE: Nikola i Marko Rokvić se ne odvajaju od trudnih supruga Sare i Bojane

SLATKO ISČEKIVANJE: Nikola i Marko Rokvić se ne odvajaju od trudnih supruga Sare i Bojane