in

Vuk Mob pokreće novi biznis: Otkrio da li će okačiti mikrofon o klin

Slatka-Tajna.Eu

Popularni izvođač Vuk Mob godinama unazad uspješno stvara muziku, a sada je riješio da uđe u ugostiteljske vode i otvori kafanu.

Vuk je odlučio da se posveti ugostiteljskom poslu, trenutno svaki svoj slobodan trenutak koristi da za sređivanje prostora, gdje će se okupljati najveće beogradske face.

– Kafana se otvara već ovog petka, ima još dosta posla i trenutno radimo na uređenju prostora. Kada je u pitanju lokacija, kafana je u centru grada, a riješili smo da ponese naziv “Dep” – rekao je on i objasnio da je u pitanju lunch bar, koji će uveče puštati raznovrsu muziku, između ostalog rok, pop i narodnu.

– Živa muzika će biti svakog petka i subote od 9, pola 10 pa do 2 ujutru – precizirao je Vuk.

Prema njegovim riječima, očekuje da će se među gostima, ali i pjevačima pojavljivati mnoge poznate ličnosti, a sa pojedinima je već u pregovoru.

– Mnogi su se najavili, svakako još uvijek je sve novo i vidjećemo u kojem će pravcu ići – rekao je on.

Mob ističe i da mu je ova odluka došla prirodno, zbog brojnih poznanstava i godina rada u javnom poslu. Takođe, on napominje da se zbog restorana neće odreći muzičke karijere.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Prosto je bilo prirodno da se povežem sa ljudima i uradim nešto ovako. Kada je u pitanju muzika, nastavljam da se bavim time, nikada se ne bih toga odrekao. To je moja najveća ljubav, jedino će sada raspored snimanja i nastupanja biti malo drugačiji, kako bih uklopio sve obaveze.

Da li će i sam zapjevati u svojoj kafani, izvođač je kroz osmijeh rekao da to nije u planu.

– Neću, držim se ja svojih standardnih nastupa – zaključio je on.

(express/idjtv)

The post Vuk Mob pokreće novi biznis: Otkrio da li će okačiti mikrofon o klin appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Comunicação #Shorts

Delegacija FUZIP posjetila kompaniju „Čikom“ i Upravu za inspekcijske poslove Crne Gore