in

Pogledajte kako je Božo Vrećo izgledao na početku karijere

Pogledajte kako je Božo Vrećo izgledao na početku karijere
Slatka-Tajna.Eu

Božo Vrećo, trenutno jedan od najpoznatijih interpretatora sevdalinke na ovim prostorima, danas proslavlja 39. rođendan koji je dočekao u Jerusalemu.

“Sveti Jerusalem i moj rođendan, puno inspiracije, ljubavi i hrabrosti iza mene i ispred mene, od ljudi sam svjetlosti i uvijek me Božji štit prati, tu sam na hadžiluku što bi mi rekli, na Svetom putu gdje se samo zahvaljujem Bogu koji je Jedan”, napisao je Božo ispod videa na kojem gasi svjećicu na komadu rođendanske torte.

“Hvala Vam svima na beskrajnoj ljubavi, čestitkama i podršci sve ove godine, vidimo se na koncertima uskoro, a od mene vam blagoslov sa ovog Svetog mjesta i Shalom”, poručio je Vrećo, a brojni pratitelji uputili su mu čestitke u komentarima.

Božo se na sceni pojavio 2013. godine te je nastupao kao član grupe Halka. Izbacili su dva albuma, nakon čega je Vrećo krenuo u samostalne vode.

Foto: Društvene mreže

Godine 2014. izbacio je album “Moj sevdah”, 2017. je izašao album “Pandora” te 2018. “Melek”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Posljednji album objavio je 2020. godine pod nazivom “Lachrimae” na kojem je surađivao s Edinom Karamazovim.

Pored pjevanja, Božo se od ostalih muzičara izdvaja i po specifičnom stilu oblačenja. Na nastupima često nosi raskošne haljine, nakit ili turban, a godinama je njegov prepoznatljivi stil postao i njegov zaštitni znak.

Muzičar kaže da ne pripada samo jednoj religiji, već svim religijama Bosne i Hercegovine i da vjeruje u Boga. Njegove tetovaže predstavljaju spoj istoka i zapada.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Valensija iznenadila Efes, Žalgiris bolji od Virtusa

Valensija iznenadila Efes, Žalgiris bolji od Virtusa

Raširite novi svijet umjetnosti i tehnologije – Huawei Mate Xs 2

Raširite novi svijet umjetnosti i tehnologije – Huawei Mate Xs 2