in

Luna Đogani progovorila o svađama sa Miljkovićem i kćerkici: Nisam mogla Miu ni da zagrlim, pomazila sam je i izašla iz kuće! – Senzacija

Luna Đogani progovorila o svađama sa Miljkovićem i kćerkici: Nisam mogla Miu ni da zagrlim, pomazila sam je i izašla iz kuće! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Luna Đogani nakon povratka iz Amerike, progovorila je o dogodovštinama sa suprugom Markom Miljkovićem! Pjevačica i jutjuberka Luna Đogani u emisiji ,,Premijera” govorila je o odlasku sa njenim suprugom Markom Miljkovićem u Ameriku, kao i kako joj je palo odvajanje na 12 dana od kćerkice Mie Miljković.

– Mogu reći da mi je prijala Amerika, napunila sam se baterija, Marko i ja smo uživali, svaki grad ima nešto svoje, bilo je i onoga što nam se nije svidjelo. Ali Amerika je bila moj san. To je drugi svijet! Prelijepo je, dožđivljaj, šoping, baš sam uživala i opustila! Ono treba doživjeti, svako ko ima mogućnosti, treba otići!

Koliko je bilo teško da se odvojiš od Mie?

– To je najduže do sada, bila sam skeptična kako ću da podnesem. Baš mi se plakalo, jer je ona spavala, nisam mogla ni da je zagrlim, pomazila sam je i izašla iz kuće. Ali nisam bila toliko snuždena, kako sam mislila da ću biti, ali ona je toliko uživala sa mojom mamom i sestrama. Zahtijevala sam svaki dan da mi se šalju slike i snimke. Zvala sam ih non-stop, da me ona vidi, ali sam bila mirna, jer sam znala da je sigurna, bilo mi je olakšavajuća okolnost.

Kako je izgledao susret sa Miom?

– To je bilo prelijepo, ona je bila u šoku, nije htjela da nam priđe, za nju je to vjerovatno, ono, nije joj jasno. Ali kada je skontala, ona se tri dana držala za nas, samo da ne odemo negdje.

Kada pogledaš unazad, šta bi promijenila?

– Ima stvari koje bi promijenila, ali danas se ne vraćam u prošlost, srećna sam, nije moglo ništa ljepše da mi se desi, nego da postanem majka. Želim da imamo sina, samo da je živo i zdravo, ne možemo mi da odlučujemo, ali priželjkujem još jedno dijete i voljela bih da to bude sin – govori Luna i dodaje:

– Marko i ja kad smo raskinuli, mislila sam da se nikad nećemo pomiriti, bila sam ubijeđena da se nećemo pomiriti, onda nas je Zadruga spojila, sudbina nas je spojila i evo kako se završilo. Nekako, stvarno je život čudo i nepredvidiv! Sve smo uspjeli i ostvarili i tek ćemo, svašta nas lijepo čeka!

Oko čega imate nesuglasice Marko i ti?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– To su bezazlene stvari, ili je nekome loš dan, zašto nije sklonjena čaša sa stola, zaista nemamo neke ozbiljne probleme, to traje jako kratko, po mom mišljenju nije normalno da je sve savršeno.

 

Marko Miljković slavi 39. rođendan u Las Vegasu: Luna mu pripremila iznenađenje, torta specijalno za njega, poslala mu ovu poruku!

 

Izvor: Republika.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BARBARA BOBAK O KARIJERI I PJESMAMA: Niko ne smije da svojata moj uspjeh

BARBARA BOBAK O KARIJERI I PJESMAMA: Niko ne smije da svojata moj uspjeh

Sjajna atmosfera na Bilinom polju: Robijaši kao nekada

Sjajna atmosfera na Bilinom polju: Robijaši kao nekada