in

BOLNO PRIZNANJE TAKMIČARKE IZ “NIKAD NIJE KASNO”: Nakon gubitka bebe pala sam u depresiju

BOLNO PRIZNANJE TAKMIČARKE IZ “NIKAD NIJE KASNO”: Nakon gubitka bebe pala sam u depresiju
Slatka-Tajna.Eu

Aleksandra Ilić iz Niša, učesnica šoua „Nikad nije kasno“, progovorila je o borbi za potomstvo, gubitku bebe i svojim primjerom poslala snažnu poruku svim budućim roditeljima.

Aleksandra (41) se pjevanjem bavi 26 godina, ali do sada nije imala hrabrosti da se pojavi u nekom muzičkom takmičenju. Ipak, sad je napravila dobar potez i u emisiji „Nikad nije kasno“ ostvarila svoje davno sanjanje snove.

-Nekako ranije nisam imala hrabrosti, udala sam se rano, imam sina koji ima sada 19 godina. Njemu sam bila potpuno posvećena i svojoj porodici. Prošle godine kada sam napunila 40 godina, već tada sam razmišljala da dođem ovdje, ali mi se nije dalo. Poslala sam prijavu, ali nije htjela da ode, kao da je nešto bilo blokirano, ali sam ove godine uspjela da se prijavim iz prvog puta – priča veteranka i otkriva da je talenat za pjevanje naslijedila od oca koji se dugo bavio muzikom.

-Ja sam rasla uz tu muziku koju je moj otac radio. On je u jednom momentu napravio veiku muzičku pauzu, pa sam ga ja nagovorila da se vrati, da bi on mene uveo u taj posao. Imala sam sedam godina kada je on prestao da pjeva, nekako mi je to palo teško. Navikla sam na ta njihova okupljanja i svirke, pa sam uspjela da ga nagovorim da se vrati – dodaje Aleksandra.

Iako se rano udala, od muža je imala apsolutnu podršku kada je u pitanju muzika, pa danas ponekad i nastupaju zajedno.

-I suprug mi je muzičar, tako da sam imala od njega veliku podršku da se bavim pjevanjem. Sve zajedno radimo i dobro je za sada – priznaje ona.

Aleksandra je podijelila i jedan težak period koji je preživjela – gubitak bebe, a njena priča treba da posluži kao pouka svim parovima koji se bore za potomstvo.

-Moj sin je tada imao 4 godine, a ja sam u petom mjesecu izgubila još jednu bebu. Poslije toga nisam mogla da ostanem trudna, ne znam iz kog razloga, kod mene je sve u redu. Oduvijek sam voljela da imam više od troje dece, tako sam uvijek govorila, međutim nije se to dalo. Teško sam tada to podnijela, pala sam u depresiju, pila sam lijekove. Ja to ne krijem i o tome pričam javno, mislim da tako nešto treba da se kaže. Hvala Bogu, evo dobro sam, živa, zdrava i tu sa vama. Jesam tada mnogo žalila, ali sam na kraju rekla ko zna za šta je to dobro. Kad god tako pričam sa ljudima koji imaju takav problem, ja se trudim da im pomognem i olakšam, ali svako to drugačije doživi – otkriva takmičarka.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Tomašević o zbrinjavanju otpada, zaduživanju metropole i stanju u Holdingu

Tomašević o zbrinjavanju otpada, zaduživanju metropole i stanju u Holdingu

Čokoladna torta s kruškama, makom i lješnjacima očaravajućeg je okusa

Čokoladna torta s kruškama, makom i lješnjacima očaravajućeg je okusa