in

Aadnan Jakupović i Dino Memić na Starom Mostu ‘prijetili’ novinaru Bati Šišiću: pazi da ne završiš kao Brena – Ekspanzija.com

Slatka-Tajna.Eu

Kažu da nema ljepših od hercegovačkih djevojaka, ali isto tako i od ljubaznijih Hercegovaca. Učinit će sve da svog gosta što bolje dočekaju, da se osjeća domaćinski.

Po ko zna koji put u njemu srcem bliskoj Hercegovini, i poznati novinar Bato Šišić iz Njemačke, uvjerio se da su Mostarci dobra srca. Srdačni, gostoprimljivi, susretljivi…

Bato je boravak u BiH iskoristio i za oktobarsko “sunčanje” u gradu na obalama hladne Neretve. A, kakav bi to boravak u Mostaru bio, a da se ovaj novinar nije vidio sa njemu dragim prijateljima, kako kaže, uvijek zahvalnim sagovornicima, Adnanom Jakupovićem i Dinom Memićem.

Dva popularna Mostarca, slavujskih glasova, prošetali su sa Batom starim dijelom grada, a kada su stigli na Stari Most, nezaobilazna tema je bilo prepričavanje Breninom famoznog “skoka” sa mosta u filmu “Hajde da se volimo”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Nakon što je Šišić sa obojicom uradio intervju, našalili su se s njim kazavši mu: “E, pazi šta ćeš objaviti jer ako nešto ne bude ok, drugi put te bacamo sa Starog! Pazi da ne završiš kao Brena”. S obzirom na to da su svi dugogodišnji prijatelji razgovor uz takvu “prijetnju” završio se smijehom.

-Danas u sunčanom Mostaru jedno prelijepo i ugodno druženje sa dvojicom najpopularnijih Hercegovaca, dva vrsna, ma odlična pjevača. Hvala za druženje, odličan intervju… Ma, sve je bilo baš onako, kako se to tradicionalno radi i Hercegovini – objavio je Šišić na svom Facebooku.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Poljoprivrednicima u ŽZH uplaćeno 659.269,20 KM poticaja

Feđa Dudić podnio ostavku na mjesto trenera FK Sarajevo