in

“Brate, je li ti ovo nana plela?”

“Brate, je li ti ovo nana plela?”
Slatka-Tajna.Eu
“Brate, je li ti ovo nana plela?”

Džanan Musa odigrao je još jednu odličnu partiju u dresu Real Madrida.

Kraljevi su u 4. kolu ACB lige na svom parketu savladali Joventut s uvjerljivih 96:79, a Džanan Musa je predvodio Kraljeve s 18 poena u ovom meču.

Veliku pažnju u ovom meču izazvale su i patike u kojima je Džanan igrao. Njihov dizajn ‘upada u oko’, a zbog toga se na objavu košarkaša Reala javio centar Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić.

“Brate, ovo ti nana plela patike”, pitao je Jusuf Džanan uz osmijeh.

Njegov komentar nasmijao je mnoge i ovo je još jedan dokaz da između dvojice najboljih bh. košarkaš vlada zaista odličan odnos.

O njihovom odnosu često se u prošlosti pričalo dosta negativnosti. Ipak, Džanan i Jusuf imaju fenomenalan odnos i saradnju, a to su pokazali proteklog ljeta u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine – prenosi Sportsport.ba.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Džanan je fenomenalno krenuo u novu sezonu. Transfer u Real Madrid ispostavio se kao pravi potez i Musa je trenutno glavni igrač Kraljeva.

S druge strane uskoro u akciju kreće i Jusuf Nurkić. Novu NBA sezonu njegovi Portland Trail Blazersi otvaraju 22. oktobra protiv Phoenix Sunsa.

Zaista je izuzetan osjećaj gledati dvojicu sjajnih košarkaša u samom vrhu evropske i svjetske košarke, a nadamo se da ćemo ih obojicu u narednim godinama ponovo gledati u duelu na NBA parketima.

Podsjetimo, Jusuf je već godinama dio najjače košarkaške lige svijeta, dok je Musa imao skromne epizode u Brooklyn Netsima i Detroit Pistonsima, gdje nije dobio pravu šansu.

Povratak u Evropu bio je prava stvar i Musa je trenutno jedan od najboljih krilnih igrača u Evropi.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NIKADA BOLJE NIJE IZGLEDALA: Katarina Grujić nakon porođaja smršala 14 kilograma

NIKADA BOLJE NIJE IZGLEDALA: Katarina Grujić nakon porođaja smršala 14 kilograma

Novi bizarni trend: Holivudske dive sada izbjeljuju obrve

Novi bizarni trend: Holivudske dive sada izbjeljuju obrve