in

Zvezda Granda tvrdi: Ginekolog je pokušao da me s.luje! Doktor odgovara: To je laž! – Senzacija

Zvezda Granda tvrdi: Ginekolog je pokušao da me s.luje! Doktor odgovara: To je laž! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Nekadašnja takmičarka “Zvezda Granda” Dragana Stamenić optužila je ginekologa R. M za pokušaj sil.vanja. Ona je na društvenim mrežama objavila fotografiju doktora i post, koji je sutradan uklonila sa Instagrama.

– Ovakvim slučajevima treba stati na put! Sve je počelo mojim dolaskom u ordinaciju. Tokom pregleda mi je pokušavao dodirivati noge govoreći: “Lijepa si”; “Divna si i zgodna žena”, “Sa tobom bi trebalo jako nježno”. Tom prilikom se svojim spolnim organom naslonio na mene, pokušavajući da uradi i pokaže to na šta je mislio – počela je priču i nastavila:

– U više navrata sam viknula, govoreći da se pomjeri od mene, što očigledno nije shvatio ozbiljno, već mi se prilikom završetka pregleda ponovo približio, zagrlio me na silu, privukao i poljubio (u masku), uhvatio za zadnjicu i rekao kako se uzbudio. Izašla sam pod stresom i otišla u policiju. Tamo su mi rekli da su i oni sami čuli dosta o tome šta dotični radi – napisala je ona između ostalog.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Tim povodom Kurir je pozvao ljekara, koji je rekao da je osuđen, ali ne za sil.vanje, nego sa s.ksualno uznemiravanje:

– Užasno. Vjerujte da mi je muka da pričam. Uništila mi je porodicu. Nikakve veze nema s tim što je napisala. Ona je kao navodno pjevačica, a kad je narod počeo da me brani, ona je povukla to što je napisala. Ne volim da se provlačim po novinama jer sam ljekar tolike godine od ugleda. Znate li šta je sil.vanje? To je laž! Ona me je prijavila za s.ksualno uznemiravanje, ali eto, neko želi da vas uništi na pokvaren način. Njen advokat je mene teretio za s.ksualno uznemiravanje i za to sam osuđen. Kaže da je zvijezda “Granda”, kakvo nam je nebo ako su nam takve zvijezde. Što je skinula tu objavu, ni u sudu nije spominjano sil.vanje, čak su i spolne radnje odbijene.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Odbojkašice Srbije prvakinje svijeta drugi put zaredom

Odbojkašice Srbije prvakinje svijeta drugi put zaredom

Xavi za sutrašnji El Clasico dobio ogromno pojačanje!

Xavi za sutrašnji El Clasico dobio ogromno pojačanje!