in

Bijelo – zlatno, luksuz i pogled na Bosfor: Dom Emine Jahović je jedan od najljepših koje ste vidjeli do sad

Bijelo – zlatno, luksuz i pogled na Bosfor: Dom Emine Jahović je jedan od najljepših koje ste vidjeli do sad
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Emina Jahović na sceni je od tinejdžerskih dana, pa ne čudi što godinama važi za jednu od najcijenjenijih i najuspešnijih dama u pop muzici, kao ni što je izgradila pravu malu poslovnu imperiju.

Ona zahvaljujući svom vrijednom radu može sebi da priušti samo najbolje, a najviše ljubavi i pažnje posvetila je uređenju prostora u kom provodi najviše vremena svom domu.

Kako su pisali mediji, vila koju su turski pjevač Mustafa Sandal i Emina stekli tokom braka jedan je od razloga njihovog sporenja nakon razvoda. Početkom godine pisalo se da Mustafa želi da prodaju kuću, što Emina ne podržava jer je mnogo uložila u muzički studio koji se nalazi u njoj, a to je samo deo onoga u čemu pjevačica uživa sa sinom Jamanom i Javuzom.

Već neko vrijeme, pjevačica dijeli fotografije iz stana koji je novi dom njenim sinovima i njoj i koji odiše toplom porodičnom atmosferom, a dotjeran je u modernom stilu.

Foto: Ig
Foto: Ig
Foto: Ig
Foto: Ig
Foto:Ig

Kako vidimo na fotografijama koje je ona dijelila na Instagramu, Emininim domom caruju bijela boja i, uopšte, svijetli tonovi — svetlije nijanse sive i bež boje. Najveći broj ukrasa poput vaza i figurina i nogari namještaja su, zanimljivo, tamni, čime je postignut veoma efektan kontrast, a tu je i jedna fotelja modernog dizajna koja svojom tamnozelenom bojom odudara i čini centralni dio dnevnog boravka. Kada je riječ o detaljima, Jahovićeva očigledno obožava mirišljave svijeće, pa ih ima u različitim oblicima i bojama.

Jednom prilikom pjevačica je objavila snimak kojim je pokazala da spratove kuće povezuje bijelo stepenište s pažljivo planiranim osvjetljenjem i staklenim pregradama ispod gelendera.

– Pre svega moram da naglasim da mi je lokacija ovog stana bila presudna jer je blizu svega što mi je u toku dana potrebno, pa mogu da odem na više mjesta. Za razliku od moje kuće, koja je bila u prirodi, i za sve mi je trebalo mnogo više vremena – istakla je.

– Pogled na Bosfor koji me izuzetno smiruje je takođe bio presudan u odabiru životnog prostora. Ja volim minimalizam sa dozom elegancije. Mješavina mermera i drveta kao i kombinovanje starog i novog. Uvijek imam arhitektu koja samo prati moju liniju u kojoj se dobro osjećam.

Njena oaza mira uređena je sa stilom, a mjesecima je birala namještaj i dekoraciju kako bi sve bilo na svom mjestu. Ipak, najviše vremena provodi u prostranom dnevnom boravku koji je sav u staklu.

– Volim dnevni boravak koji gleda na more – priznaje pjevačica.

Sudeći po najnovijim fotografijama koje je Emina dijelila, ona posebno voli zlatni sjaj u domu, pa je nedavno pokazala raskošno ogledalo sa teškim zlatnim ramom, a u istom su tonu i prozori i osvetljenje iznad njih.

(express/glossy)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User
Nevjerovatno je šta je sve Velež promašio protiv Slobode, ali Rođeni ipak slave važna tri boda

Nevjerovatno je šta je sve Velež promašio protiv Slobode, ali Rođeni ipak slave važna tri boda

Džem od bundeve, bolji i jeftiniji od kupovnog

Džem od bundeve, bolji i jeftiniji od kupovnog