in

AMELA ZUKOVIĆ “PALA S NOGU” U ITALIJI: Osmi dan sam zaprijetila da me ostave na miru

AMELA ZUKOVIĆ “PALA S NOGU” U ITALIJI: Osmi dan sam zaprijetila da me ostave na miru
Slatka-Tajna.Eu

Naša popularna pjevačica Amela Zuković ove godine je sebi priuštila prekrasan odmor u Italiji. Ne pamti, kaže, kada je odmarala punih 12 dana, no ove godine, nakon napornog radnog ljeta, jednostavno je morala napuniti baterije.

Stalno u pokretu

Sa svojim sinom Alisom zaputila se u Veronu i Viaređu kod prijateljice Sanje koja ih je dočekala kako to i dolikuje zvijezdi kao što je Amela. Osim što su gotovo svaki dan uživali na plažama, obilazili su i znamenitosti ovog dijela lijepe Italije.

Pjevačica je obilazila i butike, pa je sebi priuštila prekrasnu bundu koju već odavno želi imati u svojoj kolekciji. Kroz smijeh nam kaže kako je pala s nogu na odmoru, jer su neprestano bili u pokretu.

-Osmi dan sam im zaprijetila da me ostave na miru, da se moram malo odmoriti – kroz smijeh nam je ispričala Amela koja veliku zahvalnost duguje prijateljici Sanji i njenoj kćerki Sari koje su im bile na raspolaganju 24 sata.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Amelin sin Alis takođe nosi divne impresije iz Italije. Družio se sa Sarom, sunčao, kupao a bogami i ponešto kupio.

-Lijepe Italije nikada dosta, ali čemu je vakat, tome je i vrijeme. Tih 12 dana je proletilo kao jedan sat jer kad si okružen divnim ljudima onda sve prolazi u trenu. Ali, nadam se da ćemo ovakav kvalitetan odmor ponoviti – rekla nam je Amela koju očekuje udarna jesen s obzirom da svaki vikend ima ugovorene nastupe, pa i doček Nove godine.

Još u tajnosti

Otkrila nam je još da sprema dvije nove pjesme koje će uskoro ugledati svjetlost dana, a s novim pjesmama priprema još neke projekte koje za sada drži u tajnosti.

Amelin sin Alis sa prijateljicom Sarom

Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Džem od bundeve, bolji i jeftiniji od kupovnog

Džem od bundeve, bolji i jeftiniji od kupovnog

Vrtoglavi rast na tržištu nekretnina: Cijene stanova dostigle su 6.000 KM po m2

Vrtoglavi rast na tržištu nekretnina: Cijene stanova dostigle su 6.000 KM po m2