in

BUKTI RAT IZMEĐU ILDE I GOGE: U prepirke uplele i Šabana Šaulića – Senzacija

BUKTI RAT IZMEĐU ILDE I GOGE: U prepirke uplele i Šabana Šaulića – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Ilda Šaulić u dobrim je odnosima sa većinom svojih kolega, ali je najnovijom izjavom iznervirala Gogu Sekulić koja je odlučila da joj održi predavanje.

Ilda je gostujućiu jednoj emisiji imala zadatak da prepozna određene pjesme, a među njima i duet Goge Sekulić i Osmana Hadžića “Tvoje oči”. Kako Šaulićeva nije uspjela da otkrije o kojoj je pjesmi riječ, voditelj je pokušao da joj objasni da je riječ o Gogi, spomenuvši njen hit “Gaćice”.

– E, onda to stvarno ne znam – istakla je Ilda.

Voditelj joj je potom otkrio da to pjeva Sekulićeva, na šta je Šaulićeva rekla:

– Ne bih se sjetila nikad. Znam da su imali duetsku pjesmu.

Na ovo Goga nije ostala ravnodušna već se našla uvrijeđenom što njena koleginica ne zna njene hitove.

– Najprije želim da kažem sljedeće: Sa Ildinom majkom i, nažalost, pokojnim ocem sam uvijek bila u lijepim odnosima. Da ne pričam koliko sam cijenila kralja narodne muzike i našu legendu. Štaviše, sa njenom majkom sam čak bila i kod iste frizerke u Vasinoj ulici, prije dvadeset godina. E, sad za megahit “Gaćice”, koji i ptice na grani znaju, a koji je uradila neponovljiva Marina Tucaković, mora svako da zna da to pjeva Goga Sekulić, ali ne mora svako da voli taj stil muzike iliti tu pjesmu. Inače, Osman Hadžić je gost u mojoj pjesmi “Tvoje oči”, koja je hitčina i koja će otići u evergrin. Taj album gdje su upravo hitovi “Gaćice” i “Se.si biznismen” je proglašen za album godine – kaže pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na pitanje da li ju je iznenadilo to što Ilda nije čula za njenu pjesmu “Gaćice”, Sekulićeva kaže da jeste.

– Čudno je da se neko bavi muzikom, a da ne zna ko šta pjeva. Evo, i ja koja sam preko 20 godina na estradi, znam šta pjevaju, na primjer, Nući ili Inas. Htjela ili ne htjela čujem, pročitam, gledam na društvenim mrežama. Da li volim njihove pjesme ili ne, drugo je, ali znam ko su. U ovom vijeku svako treba da bude upućen. Meni je najbitnije da me slušaju oni koji me vole i prate moj rad. Koleginici ne zamjeram, iako sam duže na estradi od nje – kaže Goga koja takođe priznaje da vjerovatno ne zna baš sve Ildine pjesme.

– Taj stil muzike koji pjeva ne slušam, ali znam njenu pjesmu “Stani, dušo, da te ispratim” i da je kćerka Šabana Šaulića. Znam sve hitove njenog oca. Možda će sad naučiti i saznati za hitove “Gaćice” i “Tvoje oči”. Bez obzira na sve to, ja i dalje cijenim i poštujem njenu porodicu – zaključila je Goga, piše express.

haber.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Luka Garza potpisao za Minnesota Timberwolvese!

Luka Garza potpisao za Minnesota Timberwolvese!

Julia Roberts: Odijelo koje bi osvojilo i najveće ljubiteljice sportskog stila

Julia Roberts: Odijelo koje bi osvojilo i najveće ljubiteljice sportskog stila