in

OLJA BAJRAMI U GALAXISU: Obožavatelj skinuo zlatnu narukvicu s ruke i poklonio je pjevačici

Slatka-Tajna.Eu

Protekle subote u prepunoj diskoteci Galaxis u Srebreniku gostovala je pjevačica Olja Bajrami koja je sa ovim nastupom krenula i u promociju nove pjesme “Hajde Komandante” koja je osvojila trending širom zemalja bivše Yugoslavije. 

Na scenu je dočekana sa velikim ovacijama publike, pa nije čudo što je Bajramijeva publici priredila atmosferu za pamćenje. 

U jednom momentu ispred bine našao se i neki dečko iz publike koji je sa ruke skinuo zlatnu narukvicu i poklonio je Olji. 

Ovo je previše, molim te dođi i uzmi ovo nazad! – obratila mu se Olja na mikrofon, mladić se vratio ali ne da uzme narukvicu nego da se slika sa Oljom te joj tom prilikom rekao da je mnogo voli i da bi joj poklonio i mnogo više od zlatne narukvice. 

Euforična zbog rezultata nove HIT pjesme, Olja se opustila te je u par navrata na sceni izvela i egzotični ples što je oduševilo najviše muški dio publike. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Na desetine fanova poslije su Olji došli i u garderobu da se slikaju sa njom ali se u backstage-u našao i madžioničar koji je nasmijao pjevačicu sa par trikova kartama. 

-Ovo je ono za šta ja živim, ovo je moja publika i ovo je upravo moje vrijeme. Ovo su rezultati koji se prepoznaju, cijene i ja sada moram da dam od sebe za publiku još više – rekla je Olja za naš portal.

U VIDEU ispod pogledajte djelić atmosfere.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Poznato kada i protiv koga Fjuri brani titulu

HALIDOVA SNAHA OSVAJA MODNE PISTE: Lice Maje Muslimović će krasiti bilborde širom Evrope