in

Jović nije tražio alibije nakon poraza, Granić se zahvalio svima

Jović nije tražio alibije nakon poraza, Granić se zahvalio svima
Slatka-Tajna.Eu
Jović nije tražio alibije nakon poraza, Granić se zahvalio svima

Boban je postigao dva gola u prvom dijelu igre, da bi Vukoja sve završio eurogolom u sudijskoj nadoknadi.

Jasno je da nakon utakmice trener gostiju Dragan Jović nije mogao biti zadovoljan:

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Ono što smo mi danas pokazali bilo je u prvih deset minuta kada smo imali neke kontre i polukontre. Povreda našeg napadača zahtijevala je neke rotacije, tako da smo ostali bez osnovne ideje koju smo imali pred ovu utakmicu.”

“Primili smo dva gola poslije naših grešaka koje se ne smiju dešavati, ali to sigurno ne umanjuje potpuno zasluženu pobjedu Posušja na čemu im ja čestitam.”

“Drugo poluvrijeme konkretno s naše strane, Posušje je smanjilo gas, ali na kraju su opet postigli gol na način na koji se ne smije primiti gol, ali fudbal je igra grešaka, mi smo ih danas imali puno. Još jednom kažem, potpuno zaslužena pobjeda Posušja.”

“Bilo je nekih igrača koji su pod suspenzijom, nekih koji su povrijeđeni. Neki još nemaju pravo nastupa, imat će protiv Igmana. Igrali smo danas bez pet igrača, ali to nas ne opravdava. Nije to nikakav alibi, morali smo danas biti puno bolji.”

“Odlučili smo se da rizikujemo, da ne dozvolimo Posušku neki duži posjed lopte, da probamo s dva napadača da napravimo neki pritisak. To u jednom dijelu utakmice nije izgledalo loše, ali kad su se oni organizovali i kad su naši vezni igrači ostali bez snage, Posušje je uspostavilo tu pas igru i bilo je jako teško”.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Granić: Nismo dali da nas iznenade golom koji bi unio nervozu 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Svoj komentar dao je i trener Posušja, Goran Granić. 

“Zadnji put, nakon utakmice s Veležom gdje je bila dobra utakmica, bilo je dosta prilika, igrali smo hrabro i to nas je nagradilo. Tako i ova utakmica sigurno, jako nam puno znači i zbog domaće publike koja nas je bodrila i zbog domaćeg terena gdje smo najviše bodova i prosuli.”

“Stalno pričamo o toj kvaliteti koju imamo, da se pojača malo svijest naše kvalitete. Ne bi imalo smisla i ne bi imalo težinu bez da se to vidi na terenu. Danas je isto kroz prvo poluvrijeme bila otvorena igra, napadali smo i jedni i drugi, imali šanse. Mi smo svoje iskoristili, oni nisu.”

“Onda se dogodio taj trenutak drugog gola i crvenog kartona. On je na neki način usmjerio drugo poluvrijeme. Raširili smo malo, išli okolo, nismo bili toliko okomiti koliko smo bilo u prvome, jer smo se tako i dogovorili, jer smo se tako i dogovorili, da se sačuvamo, odigramo okolo, ali ako se ukaže prilika da idemo i okomito.”

“Na kraju su to ispoštovali. Nismo dali da nas iznenade nekakvim golom gdje bi ušli u neku nervozu. Čestitam igračima i štabu i svima koji su sudjelovali i onima koji su nam pripremili ovako dobar teren i našoj publici koja nas je podržava cijelu utakmicu.” 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U ponedjeljak promjenjivo oblačno, mjestimice kiša, bura pa jugo

U ponedjeljak promjenjivo oblačno, mjestimice kiša, bura pa jugo

Vladimir Tadić fotografijama domaćih prirodnih ljepota osvaja cijeli svijet

Vladimir Tadić fotografijama domaćih prirodnih ljepota osvaja cijeli svijet