in

NARUŠENO ZDRAVLJE NIKOLE ROKVIĆA: Nosi masku za disanje

NARUŠENO ZDRAVLJE NIKOLE ROKVIĆA: Nosi masku za disanje
Slatka-Tajna.Eu

Prethodnu godinu porodica Rokvić pamtit će u veoma lošem sjećanju.

Nakon kraće i teške bolesti, u novembru 2021. godine preminuo je legendarni pjevač, Marinko Rokvić ostavivši za sobom suprugu Slavicu i sinove Nikolu i Marka.

Marinkovi nasljednici nisu dozvolili mami da potone nakon pjevačeve smrti, pa su redovno sa njom, a Rokvićeva udovica najviše voli da provodi vrijeme sa najmlađim članovima njihove porodice, Despotom, Leonom i Simeonom.

Nedavno je supruga Marka Rokvića, Sara podijelila sa javnošću da uskoro postaju roditelji jedne djevojčice, da bi samo nekoliko dana nakon njihovih lijepih vesti, Bojana Barović i Nikola Rokvić podijelili identične vijesti. Oni će se po treći put ostvariti u roditeljskim ulogama, i kod njih u dom stiže djevojčica.

Iako je djelovalo da su crni dani odavno iza porodice Rokvić, Nikola je objavio fotografiju na „Instagramu“ koja je zabrinula sve njegove fanove.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Naime, pjevač na licu nosi masku za disanje, pa su se mnogi zapitali da li je zdravlje Nikole Rokvić narušeno. Međutim, on je ubrzo objasnio da je u pitanju redovni tretman u hiperbaričnoj komori.

S obzirom da Rokvić samo vodi računa o svom zdravstvenom stanju i redovno ide na tretmane koji mu pomažu da se osjeća što bolje, jasno je da se četvoročlana porodica priprema za dolazak gospođice početkom naredne godine, koju svi željno iščekuju.

(Express/Puls)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Selekcija BiH učestvovala na regionalnom turniru u Skopju: Sport spaja ljude

Selekcija BiH učestvovala na regionalnom turniru u Skopju: Sport spaja ljude

MIHAJLO MADIC PJEVA NA LAJVU KOD WONDERYA *smijeh do suza*

MIHAJLO MADIC PJEVA NA LAJVU KOD WONDERYA *smijeh do suza*