in

SAŠA MIRKOVIĆ O PREDOSTOJEĆEM LUKASOVOM SPEKTAKLU: Dok se estrada zadužuje on zarađuje

SAŠA MIRKOVIĆ O PREDOSTOJEĆEM LUKASOVOM SPEKTAKLU: Dok se estrada zadužuje on zarađuje
Slatka-Tajna.Eu

Muzički i filmski producent, estradni menadžer i vlasnik „Hajp produkcije” progovorio je o Lukasovom koncertu u Štark Areni

Najveća muška balkanska zvijezda, Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, tradicionalno organizuje veliki solistički koncert u Beogradu na svoj rođendan, 3. 11. Folker je najavio da će u Areni publici prirediti žurku za pamćenje, kao i da će organizator koncerta „Hajp produkcija“ prvi put na binu uneti svetski kvalitet i dosad neviđene audio i vizualne efekte.

Sada je Lukasov menadžer, filmski i muzički producent i vlasnik „Hajp produkcije“ Saša Mirković otkrio pojedinosti spektakla koji sa Acom priprema za beogradsku publiku.

 -Bez lažne skromnosti ću reći da će na Lukasovom koncertu biti vrhunska produkcija. Prvi put ćemo doneti svetsku vizuelnu i audio opremu i time podići kvalitet koncerta na viši nivo. Troškovi će biti u skladu sa kvalitetom produkcije.Ne volim da govorim o cijenama i otkrivam koliko će nas sve koštati. Iskreno, ponosan sam što će „Hajp produkcija“ ponovo donijeti inovacije. U karijere muzičara se ulaže, a od koncerata izvođači i producenti nikada ne očekuju zaradu. Veliki koncerti služe kao lična promocija, a ne kao vid zarade. Doduše, mogu slobodno reći, da je Lukas najveća  balkanska zvijezda i da je jedan od rjetkih koji ima dobit od velikih koncerata. Devedeset posto estrade doplaćuje, dijeli besplatno karte i na taj način pune dvorane. Mi nemamo potrebe da to radimo. Na Acinom koncertu učestvuje ozbiljan tim ljudi, preko 700 zaposlenih će biti zaduženo da to veče omogući publici nezaboravan i bezbrižan provod – objasnio je Mirković, koji se potom osvrnuo i na saradnju sa Miroslavom Ilićem i Erosom Ramacotijem.

 Nakon što na Lukasovom koncertu premijerno pokažemo novu produkciju, isto ćemo uraditi i na koncertu Miroslava Ilića koji će se održati 10. decembra u Štark areni. Ponosan sam što je živa legenda Miroslav povjerio „Hajp produkciji“ 50 godina svoje karijere. On je, slobodno mogu da kažem, najveća zvezda bivše Jugoslavije i čast mi je što nam je ukazao takvo povjerenje istakao je Mirković.

– Takođe, ne mogu reći da mi ne imponuje što je od svih produkcijskih kuća na Balkanu Ramacoti izabrao da baš „Hajp“ organizuje njegov koncert u Beogradu. To je još jednom potvrdilo da zaista jesmo najjača produkcija na ovim prostorima. Čast mi je što su takvi izvođači dio našeg tima – poručio je Saša. Saša je istakao i da je Aca jedan od rijetkih izvođača koji je sposoban da Štark arenu napuni dva puta za manje od godinu dana.

 Ovo je Lukasu druga Arena za sedam mjeseci, vrijedno radimo, a karte se prodaju fenomenalno – poručio je on.Lukas će u sriejdu 12.oktorbra održati koncert u JU Zavodu Pazarić,a ovaj koncert je zakazan za 14. sati. Lukas sprema veliki koncet u “Zetri” 12.novembra,a za ovaj spekakl vlada veliko interesovanje.

(Express/Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Deset vrsta povrća koje najviše pomažu u mršanju

Deset vrsta povrća koje najviše pomažu u mršanju

KAŽU DA JE OPASAN FRAJER: Ovo je prvi muž Dare Bubamare

KAŽU DA JE OPASAN FRAJER: Ovo je prvi muž Dare Bubamare