in

PORŠE ZA ZVIJEZDU: Nermina Handžića na nastupe vozi limuzina 

PORŠE ZA ZVIJEZDU: Nermina Handžića na nastupe vozi limuzina 
Slatka-Tajna.Eu

Popularnost aktuelnog pobjednika Zvezda Granda, Nermina Handžića raste svakodnevno. Da je publika pravilno glasala i izabrala najboljeg potvrđuju to nastupi širom Evrope. Gdje god da dođe Nermin oduševi svojim nastupom, a svugdje pokušavaju da ga ugoste na najbolji mogući način. Tako je bilo i na nastupu u Beču, kada je po njega došla specijalna Porše limuzina, ali ne bilo koja, već jedini primjerak u Evropi.

Naime, radi se o limuzini Porše Panamera, čiji vlasnici su bh. bračni par Sedin i Šejla. Njih dvoje su inače rođeni u Austriji, tačnije u Beču, ali su veoma uspješni poslovni ljudi. Kako nam je Sedin rekao on se bavi preseljenjem i prevozom stvari, a njegova supruga ima firmu za izradu namještaja, koja se bavi opremanjem hotela i stanova. Sedin je porijeklom iz Sarajeva, a Šejla i Sanskog Mosta. Njih svoje su inače jako dobri prijatelji sa Viki Miljković i njenim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom.

-Nermin zaista zaslužuje najbolje, i zbog toga smo ovaj dan rezervisali samo za njega, a i da mu ova naša Porše Panamera limuzina stoji 24 sata na raspolaganju dok boravi u Beču. Otkazali smo mnoge termine, jer je auto jedinstveno i mnogi žele da ga iznajme za svadbe ili neke posebno prigodne događaje – rekao nam Sedin.

Osim ove limuzine Nerminu je na raspolaganju stajao i vozač, tako da je ova mlada popularna regionalna zvijezda, u pravom smislu tokom boravka u Beču bio poput neke svjetske megapopularne zvijezde.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Malo je reći da sam iznenađen, ja sam jednostavno ostao bez riječi. Od srca se zahvaljujem Sedinu i Šejli, zahvaljujem im se za jedan ovakav odnos prema meni i ovo će zaista ostati nezaboravni trenuci u mom životu. Nisam ni sanjao da ću sa 19 godina ovako nešto doživjeti. Ali, ipak moram da kažem da svega ovoga ne bi bilo da nije moje mentorke Violete i njenog supruga Tašketa koji se maksimalno brinu o meni, mojim nastupima, o novoj pjesmi koju ovih dana treba da snimim. Naravno tu je i moj menadžer Hilmo Peljto. Sve su to neke stvari za  koje mislim da još uvijek samo sanjam – rekao nam je Nermin.

Vožnja gradom privukla je ogromnu zainteresovanost ljudi koji su zastajkivali, posmatrali i pokušali da saznaju ko se vozi u ovoj mega luksuznoj limuzini.

Bato Šišić

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Niko nije znao da je Ter Stegen išao na presađivanje kose, a rezultat nije mogao biti bolji

Niko nije znao da je Ter Stegen išao na presađivanje kose, a rezultat nije mogao biti bolji

Kako čajevi utječu na naše zdravlje?

Kako čajevi utječu na naše zdravlje?