Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

in

Djevojka slavnog nogometaša izazvala buru zbog komentara o hrani, stručnjaci joj odmah odgovorili

Djevojka slavnog nogometaša izazvala buru zbog komentara o hrani, stručnjaci joj odmah odgovorili
Slatka-Tajna.Eu
Djevojka slavnog nogometaša izazvala buru zbog komentara o hrani, stručnjaci joj odmah odgovorili







Smatra da u Manchesteru nema dobrih restorana




Supruga veznog nogometaša Manchester Cityja Ilkaya Gundogana izazvala je buru komentara zbog onoga što je rekla o mančesterskim restoranima i tamošnjem kvalitetu hrane.





Italijanska ljepotica Sara Arfaoui (27) požalila se kako u gradu nema dobrih mjesta za jesti i dosta joj je “užasne smrznute hrane”..

Stručnjaci za hranu označili su njene komentare “besmislenim” i rekli da je Manchester “apsolutni dragulj mjesta za jelo”.

“Oprostite, tužna sam da budem iskrena, ali ništa. Toliko sam se trudila pronaći dobar restoran, ali posvuda užasna hrana. Ne mogu pronaći pravi italijanski restoran ili dobar sushi ili samo svježu hranu… posvuda zamrznuta”, objavila je Gundoganova djevojka.

Rekla je da se restorani “fokusiraju na zarađivanje novca pićima”, umjesto na “kvalitetnoj hrani”. “Možda u Londonu, ali u Manchesteru ništa. Žao mi je”, zaključila je Sara.

Odmah su se sladokusci ujedinili kako bi iznijeli njene stavove. Kritičar Jay Rayner je rekao: “Ovo je smiješno gledište. Manchester je prepun briljantnih, neovisnih restorana”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“To je apsolutni dragulj mjesta za jelo i ovakvi komentari u teškim ekonomskim vremenima nisu od pomoći firmama koje se bore da spoje kraj s krajem.”

Jedan lokalni vlasnik restorana rekao je Sari u poruci: “U Manchesteru ima toliko sjajnih restorana. Predlažem da istražite prije nego što progovorite.”

Dodali su: “I to samo zato što je vaš muž nogometaš i imate novac i imate sve vjerojatno plaćeno i sjajan život koji vam je pružen ovdje u Manchesteru. Trebali biste biti zahvalni na tome umjesto da ogovarate naše restorane”.

Sara se nakon tih komentara odmah oglasila i napisala: “Znači, budući da smo uspješni ljudi, ne možemo dati iskreno mišljenje?”.

“Probala sam sve najbolje restorane ovdje i ne mogu da lažem, nema ukusne hrane. Sjajan je grad, sjajni ljudi, ali nedostaje dobrih restorana sa kvalitetnom hranom”.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Fenerbahče sjajan u Minhenu, španski okršaj Baskoniji

Fenerbahče sjajan u Minhenu, španski okršaj Baskoniji

Tony Durham dolazi u Sarajevo

Tony Durham dolazi u Sarajevo

Back to Top
close

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website. GDPR Privacy policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.