in

BILA U VEZI SA OVIM MOĆNIKOM: Vesna Zmijanac progovorila o velikoj ljubavi

BILA U VEZI SA OVIM MOĆNIKOM: Vesna Zmijanac progovorila o velikoj ljubavi
Slatka-Tajna.Eu

Iako su mnogi mislili da o ljubavnom životu Vesne Zmijanac sve znaju, pjevačica ih je demantirala pričom u o davnoj ljubavi sa jednim moćnikom za koju gotovo niko nije ni znao

Bivša ljubav Vesne Zmijanac, kako je ispričala, je sin vlasnika Upravne zgrade u kojoj je ona svojevremeno pohađala praksu u okviru Srednje upravne škole, Peter Simens.

– Peter je, kada sam ja bila u pitanju, bio spreman na sve. Tokom našeg dvogodišnjeg zajedničkog života, došao je dotle da mu ni firma, ni statusni simboli i položaj u društvu, ni novac, čak ni stari Rudolf Simens (inače, neprikosnoveni autoritet za njega) ne znače ništa. To je i pokazivao, iako je imao nemalih problema zbog veze sa mnom. Mislim, prije svega, na stav koji je njegova porodica imala prema meni, i zbog čega smo morali da iznajmimo stan. Naravno, veliki i skup, u centru. Tu počinje moj drugi život. Ili, tačnije, novo poglavlje onog starog – rekla je pjevačica u svojoj ispovijesti.

-Peter je uporno insistirao da se udam za njega, da se skrasim i prestanem da ludujem (kako je on to govorio). Da počnem da vodim život kakav bi priličio supruzi jednog poznatog, uspješnog i bogatog poslovnog čovjeka. Da imam sve, da mogu i smijem mnogo, ali i da budem njegova na način koji je on to želio. Ja sam, naprotiv, željela i morala prije svega da budem svoja. Slobodna. Slobodna voljom i slobodna mišlju. Pa, slobodna i dijelom. Slobodna za pjesmu, slobodna za život kakav sam ja željela, pa makar bio i lošiji od onog koji mi se, kroz privid samostalnosti, uz Petera i od njega nudio – rekla je Vesna Vesna Zmijanac i objasnila da je tako kraj uskoro bio neminovan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

VIC SIPTAR SA VAZELJIN SMEH DRAMA KOMEDIJA SMIJEH DO SUZA😂

VIC SIPTAR SA VAZELJIN SMEH DRAMA KOMEDIJA SMIJEH DO SUZA😂

Schmidt razgovarao s Vučićem o ‘nedodirljivosti integriteta BiH’

Schmidt razgovarao s Vučićem o ‘nedodirljivosti integriteta BiH’