in

Pred smrt Donna Ares otkrila: Dino Merlin je bio moj anđeo čuvar

Pred smrt Donna Ares otkrila: Dino Merlin je bio moj anđeo čuvar
Slatka-Tajna.Eu

Popularna bh pjevačica Donna Ares, čije pjesme su bile veoma popularne , preminula je prije 5 godina nakon teške borbe sa karcinomom tokom koje joj je pjevač Dino Merlin pružio veliku podršku.

Donna Ares je preminula 2. oktotobra 2017. godine u 41. godini života. Svojevremeno je ispričala da ju je tokom hemioterapije posjetio popularni pjevač koji joj je bio veliki oslonac i ranije tokom života.

– Posjetio me je i naš veliki čarobnjak, Dino Merlin i to još na snježnoj Bjelašnici. Negdje između šeste i sedme hemoterapije, čini mi se. I to baš u društvu mog školskog Ade i naše pjevačice Maje Sar. Bila je tu i supruga našeg čarobnjaka i njegov menadžer – izjavila je Dona za medije i dodala:

– Sjedili smo kraj kamina i Dino mi je ispričao dvije priče, o dva bolesnika od raka, jedan je ležao i izgubio, a drugi je bio aktivan i preživio. Nisam stigla da mu ispričam svoju priču i da mu nabrojim sve svoje aktivnosti, jer sva sam ta psihostanja već apsolvirala. I Dino je nekada bio moj anđeo čuvar, jer postoji detalj u mom životu koji u javnosti gotovo niko nije znao. Dino mi je učinio životnu uslugu i beskrajno sam mu zahvalna na tome – ispričala je Dona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Svojevremeno, pjevačica je otkrila da joj je Dino Merlin lično pomogao da ode iz Bosne i Hercegovine u vrijeme agresije na našu zemlju.

– Negdje pred zvanični kraj agresije je održao koncert u Bihaću i nije odolio mojoj želji da napustim BiH i krenem konačno svojim stazama. Rat je tad već gotovo stao. Posjetili smo tadašnjeg gradonačelnika zajedno. Budući da su me moji sugrađani voljeli jednako i tada, Dino je želio da se osigura i da do znanja gradu da me nije on “odveo” ni “ukrao” nego mi samo čini uslugu – rekla je Donna koja se iz Bihaća preselila u Zagreb.

– Uskoro nakon rastanka sa svojima i ratnog mraka divila sam se svjetlima Zagreba koji je u tom trenutku sjajio samo za mene. U Zagrebu smo se i rastali, a tu počinje moje odrastanje – podijelila je Donna jednom prilikom sa svima svoju priču o Merlinu.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prijovićka ispunila želju Mariji Šerifović, pjevačica oduševljena potezom koleginice

Prijovićka ispunila želju Mariji Šerifović, pjevačica oduševljena potezom koleginice

Četvrti put hrvatskog člana Predsjedništva nisu izabrali Hrvati

Četvrti put hrvatskog člana Predsjedništva nisu izabrali Hrvati