in

KRALJICA SPLAVOVA NESTALA NAKON RASKIDA SA LUKASOM: Helikopterom dolazila na nastupe, a ovako izgleda danas

KRALJICA SPLAVOVA NESTALA NAKON RASKIDA SA LUKASOM: Helikopterom dolazila na nastupe, a ovako izgleda danas
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Danijela Vranić 2006. godine započela je svoju pravu karijeru za koju su svi predviđali veliki uspjeh. Snimila je i kako se tada pričalo najskuplji spot u Srbiji, ali je najupamćeni ostao duet sa Acom Lukasom “Niko kao ti”.

Dugo se šuškalo da je bula u vezi s Lukasom, a oni se nisu oglašavali tim povodom sve dok pkjvač u svojoj knjizi nije priznao da su bili zajedno kao i da ju je varao sa Sonjom koju ju je kasnije oženio i s njom dobio kćerku.

Pjevačica iz Valjeva harala je estradom i gradskim lokalima, pričalo se i da je bila miljenica žestokih momaka, a jednom prilikom je izjavila da je najbolja drugarica Milorada Ulemeka Legije.

Provela je 24 sata na trežnjenju kada je uhapšena 2011. godine zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a tvrdila je i da je omiljena pjevačica Novaka Đokovića.

Danijela je bila i unuka čuvene Baba Vange koja ju je čuvala kada je bila mala. Iako je stekla ogromnu slavu, Danijela je samo nestala iz javnosti, a pisalo se da trenutno živi u mjestu Koceljeva kod Šapca.

Međutim njena nekadašnja drugarica iz tog mjesta je demantovala ove navode.

“Ni Danijela ni njena porodica ne žive ovdje. Nekada su živjeli, ali su taj stan prodali. Ona godinama nije dolazila ovdje, ali su je svi jako voljeli. Koliko ja znam, ona sada živi u okolini Valjeva, tamo je kupila kuću i plac i bavi se poljoprivredom. I dalje ne želi da bude u medijima, pa je tako tu kuću kupila pod drugim imenom i prezimenom, e sad, da li je ona sama promijenila identitet ili je neko drugi u njeno ime pazario tu nekretninu, nisam sigurna. U Valjevu su joj roditelji i sestra, kojoj je zabranila da stavlja njene slike, tako da je nema ni na društvenim mrežama. Malo je dotjerala liniju, ali je sa estradom završila za sva vremena”, ispričala je Danijelina prijateljica za “Kurir” i dodala da je pjevačici mnogo teško pao razlaz sa Acom Lukasom:

“Lukas je bio njena najveća ljubav, mnogo ga je voljrla. Teško je podnijela kada je on otpočeo vezu sa Sonjom. Tad je počela i da pije, onda se i ugojila. To je baš uticalo na nju. Mislim da ga nikada nije preboljela. Tada se ulijenjila, onda je došlo i do onog skandala sa policijom. Sve je to uticalo na nju da prelomi i da se povuče iz javnosti”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










I komšija iz zgrade gdje je nekada živejla porodica Vranić potvrdio je da oni godinama nisu dolazili u Koceljevu, ali otkrio i jedan događaj koji do tada nije bio viđen u ovom kraju.

“Kada joj se udavala sestra, Danijela je po nju u Koceljevu došla u pratnji budućeg zeta, ni manje ni više nego – helikopterom. To se u našem kraju nikada nije vidjelo. Sve je bilo kao na filmu, godinama se o tome pričalo. Tada je žarila i palila estradom, baš smo bili ponosni na nju”, rekao je komšija.

Krajem decembra ove 2021. godine jedan muzičar objavio je fotografiju sa Danijelom kako sjede u jednom restoranu u Srbiji. Ono što se može primijetiti jeste da se pjevačica nije mnogo promijenila.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pobjeda košarkaša Zvezde protiv MZT-a na startu sezone

Pobjeda košarkaša Zvezde protiv MZT-a na startu sezone

Kratki vodič za uređenje doma u boho stilu

Kratki vodič za uređenje doma u boho stilu