in

UČESNICA “NIKAD NIJE KASNO” KRIJE TUŽNU ŽIVOTNU PRIČU: Hadija Zubanović ostala sama sa petero djece

UČESNICA “NIKAD NIJE KASNO” KRIJE TUŽNU ŽIVOTNU PRIČU: Hadija Zubanović ostala sama sa petero djece
Slatka-Tajna.Eu

Simpatična Hadija Zubanović, poznatija pod nadimkom Buca je došla čak iz Njemačke kako bi okušala sreću u takmičenju pjevača veterana “Nikad nije kasno””.

Rođena je u Novom Pazaru, ali već dugo živi sa porodicom u Hanoveru gdje nastupa, ali i drži nekoliko ugostiteljskih objekata u kojima je kaže i kuharica i pjevačica.

-To je jedan lijep period života za mene, ja sam bila domaćica kuće, odnosno lokala koje sam držala. U svojoj kući sam djeci spremala ručkove stalno, tako je i u restoranu samo što se spremi više jela i specijaliteta – kaže ona.

U njenom lokalu pjevale su mnoge zvijezde, a i sama je imala sreću da sa mnogima sarađuje.,

-Pjevala sam sa najvećim zvijezdama, od pokojnog Šabana do ne znam koga sve. Imala sam prilike da ih vidim i ugostim, ali i da pjevam sa njima – dodaje Buca i priznaje zbog čega ranije nije napravila veliku karijeru.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Nisam mogla da napravim veću karijeru, jer nisam mogla finansijski da izdržim. Sama sam ostala sa petero djece, trebalo je sve njih izvesti na put, nije svejedno biti samohrana majka – rekla je.

Hadija ističe da su joj djeca najveća podrška i da je uz njihov nagovor poslala prijavu za učešče u emisiju “Nikad nije kasno”. Najviše je ponosna na svoje nasljednike ali i na svojojih deset unučica, a još jedno je na putu.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Tumbaković se vraća u FSS

Tumbaković se vraća u FSS

5 razloga da što prije počnete da pijete sodu bikarbonu

5 razloga da što prije počnete da pijete sodu bikarbonu