in

SA STRIJEPNJOM ĆE ČEKATI NJENE KOMENTARE: Ermina Pašović iskreno o ulasku u “Zadrugu 6”

SA STRIJEPNJOM ĆE ČEKATI NJENE KOMENTARE: Ermina Pašović iskreno o ulasku u “Zadrugu 6”
Slatka-Tajna.Eu

Nekadašnja zadrugarka Ermina Pašović tvrdi da učesnicima trenutno aktuelne sezone neće biti dobro kada je vide na imanju u Šimanovcima ukoliko odluči da uđe u ovaj TV format, a posebno joj je za komentarisanje bila interesantna Maja Marinković.

Maja je uvijek meni bila top, bilo je tu burno oko našeg odnosa, ali je stvarno gotivim i volim. Ja smijem da se kladim sada u šta god želite da će ona razvesti Emila kad god bude htjela, kad bude poželjela to će biti kraj. Meni je ona stvarno ono, fenomen! Muškarci znaju šta im slijedi po ulasku u vezu sa njom i oni opet padaju pred njom, ne znam, možda je ona ono što se kaže fatalna žena – istakla je Ermina.

Sa druge strane, na pitanje koji će zadrugar u ovoj sezoni rasturiti svoj brak, budući da je sve dosad emitovane sezone ovog TV formata obilježilo upravo brakolomstvo, Pašovićeva je u svom maniru odgovorila:

Pa, po mom skromnom mišljenju, svaki muškarac kog Maja Marinković bude tipovala – rekla je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Oko ulaska u rijaliti se još uvijek, kako sama ističe, premišlja, ali postoje izgledi da se vrati na imanje u Šimanovcima.

Znam da mnogi očekuju moj ulazak, svakodnevno dobijam poruke, non-stop mi pišu, pitaju da li ću ući, i prošle sezone i ove sad, silne poruke podrške mi stižu svakodnevno i onda sam počela da se pitam gdje je onaj narod koji me je toliko hejtovao dok sam bila unutra. Ali izgleda da im nedostaje neko ko se ne plaši da kaže ono što zaista misli i da se suprotstavim svima, ja nisam bila neko ko se plašio da uđe u sukob sa bilo kim i da iznesem mišljenje, pa ko zna, možda, ako uspijem sve da uradim šta treba, možda će zadrugari opet strijepiti od mojih komentara – rekla je.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PREDOBRO DA BI BILO ISTINITO: Za Zerinu Hećo i Karlosa ljeto i dalje traje

PREDOBRO DA BI BILO ISTINITO: Za Zerinu Hećo i Karlosa ljeto i dalje traje

Cevapi 2 pad berlinske cevabdzinice

Cevapi 2 pad berlinske cevabdzinice