in

VERICA MI TRAŽI 50 EURA ZA PRODAVNICU: Marija Šerifović progovorila o poskupljenjima

VERICA MI TRAŽI 50 EURA ZA PRODAVNICU: Marija Šerifović progovorila o poskupljenjima
Slatka-Tajna.Eu

Marija Šerifović je jedna od onih koja se često bori sa viškom kilograma. Kaže da je uspjela da skine kilažu, ali da je korona sve pokvarila i da sada mora sve da radi ispočetka.

Priznaje da joj je početak bio veoma težak.

ZAUVIJEK ĆETE ŽIVJETI U PAKLU: Karleuša poslala poruku ženama koje trpe nasilje u porodici

Marija priznaje da ima žute minute, a nedavno je isplivao i video na kom se vidi kako udara u automobil na sred ulice. Sada je otkrila i kako uspijeva da riješi takve momente.

-Rijetko ih imam. Sve ukupno mi se nije ni pet puta to dogodilo, ali to su uglavnom bile užasno teške i užasno stresne situacija, koje ja nekada hendlujem ovako, nekada onako. Ja sam osoba od krvi i mesa koja se iz dana u dan trudi da bude sve bolja i bolja, koja apsoulutno radi na sebi što sama sa sobom, što sa ljudima oko mene, što sa svojim terapeutom već punih dvadeset godina. Trudim se da nađem najadekvatnije načine da savladavam život iz dana u dan na najadekvatniji način – prizanje ona i dodaje:

Pisalo se o tome da sam ja agresivac koji je u stanju da nekada nekoga i udari. Međutim ja sam samo glasna, glasno se svađam, volim i govorim.

-Na sebi radi mnogo, a iako još nema svoju djecu kaže da će pokušati da ih čuje i vidi te da će to biti njena metoda vaspitanja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U poslednje vrijeme svi pričaju o poskupljenjima, ali Marija kaže da ona to ne prati.

-Ne znam ništa o cijenama, to sve Vera zna, ona ide u prodavnicu. Znam i da mi je rekla skoro da joj ne dajem više 50 eura za prodavnicu, jer to se sada više ništa ne računa – istakla je Marija.

Pjevačica kaže da ne izlazi, te ne zna ni da li su izlasci po Beogradu skupi.

-Ja ne izlazim, to se završi ovako… “veselo”. Čak i ne pamtim kada sam posljednji put izašla u neki lokal otvorenog tipa.

(Express/Blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jokić se vratio u Denver i odmah pokazao magiju (VIDEO)

Jokić se vratio u Denver i odmah pokazao magiju (VIDEO)

Osigurano pet miliona KM za podršku nauci u Kantonu Sarajevo

Osigurano pet miliona KM za podršku nauci u Kantonu Sarajevo