in

“Sportski dan” na Gradskom stadionu u Banjaluci

“Sportski dan” na Gradskom stadionu u Banjaluci
Slatka-Tajna.Eu
“Sportski dan” na Gradskom stadionu u Banjaluci

Fudbalski savez Republike Srpske u saradnji sa Fudbalskim klubom Borac i Atletskim klubom Banjaluka organizovao je danas manifestaciju “Sportski dan” koja je održana na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Na pomoćnom terenu, podijeljenom u četiri sektora je organizovan turnir u fudbalu, takmičenje u atletici, kao i tereni zabavnih poligona na kojima su učestvovale djevojčice i dječaci.

“‘Sportski dan’ je posvećen našoj sportskoj mladosti i budućnosti. Pored zvaničnog turnira u kojem su nastupali klubovi Vrbas, Borac, OFK Spartak 2013 i BSK u godištu 2012, odnosno Borac, OFK Spartak 2013, Ljubić i BSK u generaciji 2014. godišta, organizovan je i otvoreni nastup svih onih koji su imali želju da učestvuju u ovom svojevrsnom sajmu sporta u svim omladinskim kategorijama”, naveo je Goran Đukić, jedan od koordinatora “Sportskog dana” u ime Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Za sve učesnike obezbjeđena je hrana i napici a Fudbalski savez Republike Srpske je za sve učesnike obezbjedio podjelu medalja i pehara.

Ova prilika je iskorištena i za ozvaničenje završetka radova na terenu sa hibridonom travnatom podlogom Gradskog stadiona, kao i početak radova na postavljanju atletske staze, čime će ovo sportsko zdanje dobiti novi, moderniji izgled, ali i obezbijediti još bolje uslove fudbalerima i atletičarima u narednom periodu.

Ovom događuju je prisustvovao i kompletan seniorski i juniorski tim banjalučkog Borca, a Fudbalski savez Republike Srpske podijelio je lopte za klubove članove Područnog Fudbalskog saveza Banjaluka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podrška drvarskom Borcu

Vico Zeljković, predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske, u sklopu akcije “Klubovi na prvom mjestu” uručio je danas deset lopti i garnituru sportske opreme Fudbalskom klubu Borac iz Istočnog Drvara. Tom prilikom je obećao i pomoć u poboljšanju infrastrukture Sportskog centra u Drvaru, a Borac će biti i novčano pomognut sa 5.000 maraka.

“Naša želja je da sistemski pomognemo sport u Drvaru, kao i Fudbalski klub Borac jer je to naš strateški cilj. Ovo je prvi korak koji smo napravili na tom putu saradnje, a u narednom periodu tražićemo rješenja kako bi poboljšali infrastrukturu na samom stadionu, tražićemo model u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta i vjerujem da će se uskoro vidjeti rezultati naših akcija”, rekao je Zeljković.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NiP leader suspects Sky app affair leads to top of Democratic Action Party

NiP leader suspects Sky app affair leads to top of Democratic Action Party

Ove namirnice su “ubice” heliko bakterije

Ove namirnice su “ubice” heliko bakterije