in

POMOGLA SAM IVANU MARINKOVIĆU DA SE IZLIJEČI OD ALKOHOLIZMA: Jelena Ilić je bila uz vjerenika tokom procesa odvikavanja

POMOGLA SAM IVANU MARINKOVIĆU DA SE IZLIJEČI OD ALKOHOLIZMA: Jelena Ilić je bila uz vjerenika tokom procesa odvikavanja
Slatka-Tajna.Eu

Ivan Marinković je u velikoj ispovjesti u “Zadruzi” otkrio kako je uspio da se spasi iz kandži poroka, a njegova vjerenica Jelena Ilić je sada ispričala kako je on to prebrodio i na koji način mu je pružala podršku.

-Proces Ivanovog odvikavanja, na našu sreću, nije dugo trajao. Desilo se da prvi put napravi saobraćajni prekršaj zbog kog mu je prijetilo oduzimanje dozvole na nekoliko mjeseci. Sve je prošlo dobro, nije nikoga povrijedio ili napravio štetu. To mu je očigledno bio znak da je vrijeme da se oslobodi svog poroka – rekla je Ilićeva i dodala:

Često smo razgovarali o samom odvikavanju, mogu reći da ga nisam silila na to, ali sam se uz lijepu riječ trudila da ga nagovorim da o tome razmišlja. Nakon tog prekršaja, jednog dana mi je samo saopštio da je odlučio da više ne konzumira alkohol. Plašila sam se tog procesa i zahtijevala sam da potraži pomoć stručnjaka. Međutim, nakon dva dana mi je rekao da ne osjeća nikakvu potrebu i da želi da prođe bez ikakvih terapija i procedura – nastavila je Jelena.

Tako je i bilo, nikad lakše i bez ikakve krize ili posjledica. Nakon nekog vremena je sve počelo da se mijenja, smršao je, djelovao je svježije i svi su počeli da ga hvale. Mogu da kažem da je to nešto najljepše što mi se desilo u posljednjih nekoliko godina, jer je alkohol bio uzrok većine naših problema. Mislim da se to i vidi po njegovom sadašnjem učešću u “Zadruzi”, zapravo da je sada stari Ivan kazala je ona i istakla da Marinković sada vodi zdraviji život.

Usvojio je neki malo zdraviji način života, pomalo je uz mene promijenio i način ishrane. Jedino na šta nisam uspjela da ga nagovorim do sada jeste da počne da trenira, to bih jako voljela. On je bivši sportista i znam da može – zaključila je Jelena.

Podsjetimo, Ivan je otkrio da alkohol ne konzumira godinu dana i da je zbog odvikavanja od ovog poroka morao da promijeni sredinu i način života.

Ja sad tebi ne mogu da opišem, ima klošara, jedan doktor nauka treći put dolazi. Tamo ti kažu: “To je sve za liječenje.” Ti moraš da se pridržavaš pravila. Kad izađeš odatle, mjesto boravka se mijenja. Znači, ne možeš da budeš tamo gdje si pio, jer se smatra da te na neki način društvo vuče. Drugo, ne možeš da sjediš u društvu kad se pije. Ja sam shvatio da mi ne treba, taj trip sam prevazišao. Sve vrijeme sam pušio dok sam trenirao, sva sreća, nije mi smetalo. Nikad nisam prestao da pušim jer nisam bio spreman sebi da kažem to – rekao je Ivan u “Zadruzi”.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ričarlisona gađali bananom nakon gola Brazila

Ričarlisona gađali bananom nakon gola Brazila

Baka Prase objavio zašto mu je ugašen Youtube kanal – Krivi Mitrovića: Ne može jadniji potez od toga – Senzacija

Baka Prase objavio zašto mu je ugašen Youtube kanal – Krivi Mitrovića: Ne može jadniji potez od toga – Senzacija