in

OVO JE DEFINICIJA TURBULENTNOG ODNOSA: Trzavice, afere, tuča, razvod i pomirenje Jelene Karleuše i Duška Tošića

OVO JE DEFINICIJA TURBULENTNOG ODNOSA: Trzavice, afere, tuča, razvod i pomirenje Jelene Karleuše i Duška Tošića
Slatka-Tajna.Eu

Kad već brak ne može biti u fokusu medijske pažnje, odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića u svakom slučaju može i mora biti. Naime, nakon 14 godina brak pjevačice i fudbalskog menadžera je okončan, što je sama Karleuša nedavno potvrdila javnom objavom na društvenim mrežama:

Razvod

-Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu, neću da molim za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa NAVALITE. Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem – napisala je tom prilikom.

Iako je špekulacija, nagađanja i tračeva o razvodu bilo u više navrata i u ranijem periodu, posebno kada je skandal pjevačice sa još jednim fudbalerom Ognjenom Vranješom izbio u prvi plan. Ipak posljednja priča krenula je od početka godine, kada je navodno izbio incident, tokom kojeg je Tošić navodno ošamario Karleušu. Ti navodi nikad nisu potvrđeni, ali samo nekoliko mjeseci nakon toga dobili smo potvrdu o razvodu.

Duško se povodom svega oglasio samo jednom sa tvrdnjom da nije bilo nasilja, a Jelena je često postavljala osnažujuće statuse i dijelila fotografije i snimke sa brojnih nastupa. Oboje su stavili na prvo mjesto svoje kćerke, a i Atina i Nika vezane su i za majku i za oca. Kako su već velike i mogu da prate šta se piše, Jeleni i Dušku primarno je da ih zaštite od senzacionalističkih natpisa o njima. Ranije se čak pisalo da se fudbaler privremeno iselio iz porodične kuće zbog izrečene zabrane prilaska pjevačici, ali su na kraju odlučili da ipak sklope primirje i posvete se odgajanju i vaspitanju kćerki. Međutim, uvidjeli su da prostora za zajedničko djelovanje nema, te su vijesti o razvodu i zvanično potvrđene.

Zanimljivo, kćerke ovog sada već bivšeg bračnog para, nedavno su proslavile rođendan u Beču. Tu proslavu organizirala je Jelena Karleuša, a Duško Tošić nije bio prisutan, što je izazvalo posebno interesovanje javnosti.

Zaštita

Sama Karleuša je nedavno dala još jednu ništa manje interesantnu izjavu. Naime, ona se dotakla muško-ženskih odnosa, te istakla kako nikada nije bila pod zaštitom nekog muškarca, uključujući i Duška Tošića.

-Mene nikad nijedan muškarac nije zaštitio, zaključno s mojim. Uvijek su me vrijeđali, ponižavali, a da nikome nije palo na pamet da me odbrani kao ženu. Odbranu sam doživaljavala samo od žena. I hvala im na tome. Mi kao društvo potenciramo borbu protiv nasilja nad ženama. Pa zašto se to ne primjenjuje i kad je riječ o meni – rekla je Jelena, te tako zadala javni udarac svom bivšem suprugu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ipak, možda pomalo senzacionalistički, možda ipak zasnovano na dobrom osjećaju, u regionalnim medijima su se pojavile priče o eventualnom pomirenju ovog para. Razlog za takve priče zasnovao se na još jednoj pjevačicinoj izjavi koja je rekla:

– Ne bih ovom prilikom o privatnim stvarima. Imala sam puno koncerata, bavila sam se humanitarnim radom. Zadovoljna sam, zadovoljna sam i kako sam proslavila rođendan. A kada je razvod u pitanju, ovo nije ni vrijeme ni mjesto da pričam o tome. Mogu samo da ponovim da se ja nisam razvela, a ako se to desi, ja ću vas obavijestiti o tome – rekla je Jelena, što je mnoge navelo da pomisle da Karleuša ipak nije odustala od Duška i da je odluka oko toga se ne razvedu zbog djece, možda jednoglasna.

Mnogi vole da kažu – gdje ima dima, ima i vatre. Međutim, čini se da su priče o pomirenju u ovom trenutku ipak samo rezultat senzacionalističkih aspiracija pojedinih medija, posebno ako se znamo za ovu Karleušinu izjavu o vrijeđanju i ponižavanju. Kako to obično biva, vrijeme će sve pokazati, slika će se iskristalisati, ali interesovanje javnosti i medija za svaki detalj iz života popularne Dive, čini se nikad neće splasnuti.

Piše: O.T.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Help me step bro  Girl laughing at Meme books on Omegle

Help me step bro Girl laughing at Meme books on Omegle

VIDEO: Ja opremam konja u avliji, kad šumar s Nivom: Đe’š to ti Smajiću

VIDEO: Ja opremam konja u avliji, kad šumar s Nivom: Đe’š to ti Smajiću