in

Glumica s 19 godina proživjela najgore dane u životu: Napipala sam kvržicu…

Glumica s 19 godina proživjela najgore dane u životu: Napipala sam kvržicu…
Slatka-Tajna.Eu

Mladost nije jamstvo da se podmukla bolest poput raka dojke neće dogoditi. Opaka pošast pogađa sve mlađe žene, a shvatila je to i američka glumica Rachel Zegler, zvijezda hita “West Side Story”.

Bilo joj je tek devetnaest kada je proživjela najgoru sedmicu u životu, otkrila je na društvenim mrežama.

– Imala sam sreću da je kvržica koji sam napipala naposljetku bila benigna. Strahovito sam se uplašila kada sam je otkrila. Ni jedan doktor koji mi je tada mogao pregledati dojke, nije primao nove pacijentice zbog zaostataka u pandemiji. Sjetila sam se svog pedijatra: propisao mi je ultrazvuk što je dovelo do biopsije sumnjive izrasline. Nalaz je bio negativan, ali dok sam ga dočekala, proživjela sam paklenu sedmicu. Danas imam mali ožiljak, podsjetnik na biopsiju. Otkriven mi je i fibroadenom u lijevoj dojci. To su dva razloga zbog kojih ne preskačem preglede dojki, otkrila je danas 21-godišnja glumica.

Njen istup poklapa se sa skorim početkom oktobra, mjeseca posvećenog borci protiv raka dojke. Pregled spašava život, kaže glumica. Bolest je moguće pobijediti otkrije li se na vrijeme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rachel zegler (@rachelzegler)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dodatni razlog zbog kojeg bi se mlađe žene trebale više posvetiti zdravlju dojki je fibroadenom benigni tumor dojke koji se najčešće javlja kod žena mlađih od 30 godina. Ne predstavlja nužno početak problema, no ga treba ga redovo kontrolirati.

Slavnoj glumici nedavno je ponuđena naslovna uloga u filmu “Snjeguljica” u kojem će zlu maćehu glumiti akcijska zvijezda Gal Gadot, piše People. Rasterećena brige za zdravlje, Rachel Zegler posvetit će se filmu od kojeg se mnogo očekuje.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

The post Glumica s 19 godina proživjela najgore dane u životu: Napipala sam kvržicu… appeared first on Azra Magazin.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

STRAŠIM REDŽU 24 SATA

STRAŠIM REDŽU 24 SATA

Španjolska šokirala Portugal u završnici susreta i izborila Final Four

Španjolska šokirala Portugal u završnici susreta i izborila Final Four