in

Maya Berović: Sa Jalom i Bubom više nikad!

Slatka-Tajna.Eu

Maja Berović kao da je predosjetila da će se nešto desiti sa Jalom i Bubom, pa je prilikom svog povratničkog gostovanja u Beogradu jasno svima stavila do znanja da sa Jalom i Bubom više nema saradnje iako su baš njih dvojica bili ti koji su je vinuli u nebesa.

Naime, Maja se zbog trudnoće i porođaja povukla sa estrade sada se vraća na scenu, ali sa poznatim reperima iz Bosne nema više namjeru da radi. To ipak znači da je njena karijera za ubuduće pod znakom pitanja jer su joj upravo Buba i Jala uradili hitove koji su je proslavili i u jednom trenutku učinili je velikom zvijezdom.


Čak i album koji je izbacila prije trudnoće nije prošao sjajno, zapravo, nakon koncerta u Areni njena karijera nije nastavila da se razvija uzlaznom putanjom, naprotiv, kao da je počela da se gasi. Istina, Maja se sada vraća poslu, ali pretpostavljamo da će imati velikih problema prilikom odabira novih pjesama jer će joj biti teško da bez pomenutog dvojca ubode hitove. A da li je pjevačica nešto predosjetila budući da je menadžer Bube i Jale prošle nedelje uhapšen jer navodno ima veze sa organizovanim kriminalom i švercom narkotika i drugih nedozvoljenih stvari, ostaje da vidimo, u svakom slučaju ona sa njima više ne želi da radi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(express/scandal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Farma 4 – Dan 1 – Ekrem Cita Pismo

POTPISANI UGOVORI O ODOBRAVANJU SREDSTAVA ZA IZGRADNJU POSLOVNIH ZONA U BREZI, MAGLAJU I VAREŠU