in

Beauty noviteti koje morate isprobati

Beauty noviteti koje morate isprobati
Slatka-Tajna.Eu

Septembar nam je na pragu, a za doček tmurnih jesenjih nema boljeg načina nego počastiti se nekim novim kozmetičkim proizvodom. To je, također, dobro vrijeme da ažurirate svoju rutinu, unesete neke promjene ukoliko ste nezadovoljni učinkom određenih preparata i potražite nove načine da izgledate i osjećate se bolje. Izdvojili smo nekoliko proizvoda koji će sigurno postati must have vaše kozmetičke torbice.

Jesenja Dior kolekcija

Dobro je poznato da „Dior“ lansira kvalitetne kozmetičke proizvode svake sezone, a njegova linija za jesen 2022. nije izuzetak. Osim paleta sjenila bogatih nijansi crvene, narandžaste i bakrene, koje su savršene za kreiranje širokog spektra jesenskih make-up lookova, kolekcija sadrži i tri nove sparno crvene nijanse njihovog neprevaziđenog „Rouge Dior“ ruža za usne u ponudi.

My Way Giorgio Armani parfem

Ako elegantno pakiranje nije bilo dovoljno da vas namami na ovaj novi miris „Giorgio Armanija“, njegova sofisticirana cvjetna aroma će to učiniti. Sadrži note zelene esencije mandarine, cvijeta narandže i bijelog cvijeća s daškom vanilije.

Huda Beauty #FauxFilter tečni korektor

Ovaj kremasti korektor nudi postojano prekrivanje bez nabora. Obogaćen je uljem slatkog badema i vitaminom E, koji pomažu u jačanju elastičnosti vaše kože. Idealan je za nježnu kožu oko očiju ako želite prikriti tamne kolutove.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Mixa Hyalurogel serum za lice

„Mixa Hyalurogel“ serum za lice pruža osjetljivoj koži neprekidnu hidrataciju 24 sata, za vidljivu vlažnost kože. Zahvaljujući visokoj koncentraciji sastojaka za stručnu njegu kože smanjuje osjećaj neugodnosti i zatezanja od prve upotrebe. Koža je mekša, glađa i izgleda zdravije. Sadrži pet procenata vitamina B3, provitamin B5 te čistu hijaluronsku kiselinu.

Alvedre sprej za lice s mirisom lubenice

Osvježavajući hidratantni sprej s hijaluronskom kiselinom i mirisom lubenice savršen je za vaše lice. Daje izvrstan osjećaj svježine i vašu kožu održava hidriranom.

 

 

 

The post Beauty noviteti koje morate isprobati appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NIKADA BOLJE NIJE IZGLEDALA: Tamara Đurić pokazala zanosne obline na plaži

NIKADA BOLJE NIJE IZGLEDALA: Tamara Đurić pokazala zanosne obline na plaži

Prve fotke Mihajla i trudne Marine: Mlada blista u vjenčanici, mladoženja ima specijalno odijelo! – Senzacija

Prve fotke Mihajla i trudne Marine: Mlada blista u vjenčanici, mladoženja ima specijalno odijelo! – Senzacija