in

Sarajevski festival za djecu okupio veliki broj obitelji / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Sarajevu u dvorani ‘’Mirza Delibašić – Skenderija’’ 24. i 25. rujna namijenjen je najmlađim mališanima. Ovo je danas postalo mjesto sreće, zabave i dječje radosti u kojoj može uživati cijela obitelj.

Sarajevski festival za djecu je najveća, najvažnija, te najmasovnija obiteljska manifestacija u gradu Sarajevu. Na festivalu predstavlja 70  izlagača Bosne i Hercegovine, te čitave regije, na kojem se prezentiraju noviteti u industriji dječje opreme, obuće, odjeće, igračaka, hrane, knjiga i drugo.

Foto: PR / Sarajevski festival za djecu okupio veliki broj obitelji

Tijekom dva dana trajanja festivala u festivalskom programu predstavit će se djeca iz vrtića, osnovnih škola, plesne grupe, revije, kulturno umjetnička društva, solisti, zborovi i mnogi drugi.  Sarajevski festival za djecu  će na najbolji način obilježiti Međunarodni dan porodice i dati podršku i doprinos u kreiranju programa namijenjenim za djecu i obitelj.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Bez značajne podrške Vlade Kantona Sarajevo i resornog ministarstva za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo festival ne bi bio na ovako visokom nivou, te je Predsjedavajući Skupštine KS Elvedin Okerić posjetio Festival I svečano ga otvorio uz poruke da trebamo brinuti o obitelji kao osnovnoj ćeliji društva.

Posjetitelji manifestacije bili su u prilici da uz posebne festivalske popuste i promotivne cijene dođu do željenih artikala njihovih omiljenih izlagača. Za vrijeme trajanja manifestacije bio je upriličen veliki broj nagradnih igara u koje će biti uključeni svi, od mališana do njihovih najbližih. Također, vrijeme trajanja sajma bit će iskorišteno na način da će mališani biti u prilici da preuzmu veliki broj vrijednih poklona kojima će ih izlagači darivati i obradovati.

Za sve posjetitelje ove manifestacije ulaz je besplatan oba dana trajanja manifestacije.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Srbija ponizila Švedsku u Beogradu, nevjerovatni Mitrović ozbiljno prijeti Džeki

Cvjetni print i dalje je IN