in

Nurkić dobio kritike zašto ne napravi teren u Živinicama, pa ih sve utišao svojim odgovorom

Slatka-Tajna.Eu

Nurkić je na društvenim mrežama potvrdio jučer da je on finansirao izgradnju novog košarkaškog terena u Tuzli, a radovi se već privode kraju.

Izgradnja terena je počela nedavno, ali nije bilo informacija oko toga ko sve to finansira. Nakon što su se pojavile špekulacije oko Nurkića naš košarkaš je potvrdio da je on sve to pokrenuo.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Košarkaški teren za djecu koji poklanjam gradu Tuzla. Kao što vidite radovi se privode kraju”, napisao je Nurkić putem Facebooka, a na Twitteru je objavio i trenutnu fotografiju s ovog terena.

Bh. košarkaš je oduševio ponovo našu javnost svojim potezom i pokazao je da ima veliko srce jer ovo nije prvi put da pomaže građanima Bosne i Hercegovine.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Međutim, kao što je to često slučaj u našoj zemlji i ovaj put je bilo onih koji su odlučili da na neki način kritikuju Nurkića i odluku da finansira izgradnju novog košarkaškog terena u Tuzli.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Pojedini su zamjerili Nurkiću što nije tako nešto uradio u rodnim Živinicama, a bh. košarkaš je na kraju odlučio da odgovori i konačno riješi dilemu oko svega toga.

“Ponuđen košarkaški teren Drugoj osnovnoj školi u Živinicama. Prošlo je više od četiri mjeseca, a odgovora nema”, napisao je Nurkić putem Facebooka.

Ipak, treba istaći da je na ovoj Facebook objavi Nurkića bilo dosta više onih koji su pohvalili ovakav potez košarkaša Portlanda, te su mu poručili da je pravi ambasador Bosne i Hercegovine.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Francuska pita sa šljivama

Mitrović i Baka Prase ugovorili poligraf: Željko pozvao tužilaštvo i policiju da se uključe u slučaj! – Senzacija