in

ZVEZDA GRANDA SE OPARILA NA SVADBI KOD MIRKA ŠIJANA I BOJANE: Pjevačici skočila cijena

Slatka-Tajna.Eu

Ivana Dimkovski prizanala je da joj je nakon takmičnja “Zvezde Granda” cijena nastupa skočila, a pjevala je na svadbi Bojane i Mirka Šijana, na kojoj je bilo oko 500 zvanica.

Na pitanje kako je dobila poziv za svadbu kod Šijanovih, pjevačica otkriva da je sve bilo vrlo spontano, ali i da se nijednog trenutka nije dvoumila.

-Dobila sam poziv za svadbu preko jednog estradnog menadžera. On me je angažovao. Pitao me je da li bih odradila svirku, što sam objeručke prihvatila. Stvarno mi je bila čast da odradim to. Bila je dobra žurka i lijepo iskustvo. Sve je odlično organizovano – kazala je ona, pa otkrila koliko je zaradila:

-Cifra nije bila dogovorena i ja sam radila za bakšiš. Kao što ste mogli vidjeti, super sam prošla! Nije mi toliko važan novac, jer ja ovaj posao radim jer se lijepo osjećam. Bili su široke ruke, to je sve što mogu da vam kažem, o cifri ne bih.

U medijima se pisalo da je Šijan odrešio kesu i za kupovinu mlade iskeširao 50.000 eura, a srbijanski mediji su pitali pjevačicu za neku insajdersku informaciju.

STEFAN KARIĆ OBJAVIO SLIKU SA WC ŠOLJE: Spuštene bokserice i toalet papir pored njega, bizaran prizor

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Ja stvarno to nisam vidjela, jer su mladu kupovali unutar kuće, a muzika je bila ispred. Gosti su bili jako veseli, ali sada oko cijene ne znam da li je baš tako, ali sve je moguće. Nije se štedilo nikako! Kad se već organizovalo takvo slavlje, zašto da se i ne uloži toliko. Sve je bilo perfektno!

(Expresss/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Još jedna katastrofa bh. košarkašica!

JELENA MARINKOV JE BILA OMILJENA ZVEZDA GRANDA, A ONDA JE SAMO NESTALA: Pogledajte kako izgleda danas