in

On je krivac za prsten na njenoj ruci! Kćerka Dragane Mirković se vjerila

On je krivac za prsten na njenoj ruci! Kćerka Dragane Mirković se vjerila
Slatka-Tajna.Eu

Tek nedavno smo mogli da upoznamo djecu proslavljene pjevačice, Dragane Mirković. Marko i Manuela Bijelić dugo nisu željeli da se javno pojavljuju, baš zbog popularnosti majke. Međutim, nisu odoljeli društvenim mrežama, te tako su oboje otvorili naloge na „Instagramu“ gdje sada redovno obavještavaju svoje pratioce o raznim životnim situacijama.

O ljepoti Manuele Bijelić bespotrebno je pričati, s obzirom da je često upoređuju sa najlepšim glumicama današnjice, a ono što intrigira javnost je ko je ukrao njeno srce? Kćerka Dragane Mirković emotivni život ljubomorno krije od očiju javnosti, ono što je poznato da je u vezi sa Martinom, zgodnim mladim pjevačem, a jedan detalj ipak je odao da joj u njihovoj ljubavi cvijetaju ruže.

Naime, Manuela je najnovijom objavom na „Instagramu“ napravila opštu pometnju. Fotografija naizgled obična, selfi u ogledalu, međutim kad bolje pogledate, imaćete šta i da vidite. Skupocijeni dijamantski prsten sija na njenoj ruci, a ona ga je dodatno istakla u prvi plan.

Njeni pratioci su odmah počeli da nagađaju da li je u pitanju vjeridba ili poklon od neke drage osobe, a Bijelićeva do danas nije željela da otkrije o čemu se radi. Šta mama Dragana kaže na ovaj prsten, ostaje nam da vidimo, a u jedno smo sigurni kada se Manuela bude udavala, to će biti za pamćenje.

(express/svet)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

VICEVI PUZEVI I SEKRETARICA-POSLOVNI RUCAK VICEVI DO SUZA😂

VICEVI PUZEVI I SEKRETARICA-POSLOVNI RUCAK VICEVI DO SUZA😂

Vikend ručak: Krompir sa šampinjonima

Vikend ručak: Krompir sa šampinjonima