in

KRIVILA SAM SEBE ZBOG LUNE I MARKA: Anabela progovorila o odnosu s kćerkom i zetom

KRIVILA SAM SEBE ZBOG LUNE I MARKA: Anabela progovorila o odnosu s kćerkom i zetom
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Anabela Atijas uživa u ulozi bake otkako je njena kćerka Luna Đogani rodila kćerku u braku s Markom Miljkovićem, s kojim je počela vezu u rijalitiju.

Iako u početku pjevačica nije bila za njihovu vezu, danas je, kaže, sve na svom mjestu i priznaje da je pogriješila.

“Luna je sada stvarno sretna. Ja nikada nisam radila ništa iz zle namjere, već samo iz ljubavi i želje da bude sretna. Naravno da svaki roditelj griješi. Svi smo mi ljudi od krvi i mesa, nismo roboti. Radimo onako kako najbolje znamo i umijemo. Sigurno da sam griješila i da sam izvukla pouku iz svojih grešaka i to mi je najdraže od svega. Izvukla sam dobru lekciju. To sam sigurna danas kada sam sretna, kada se dobro osjećam, prosto zračim tako, to je znak da sam sve svarila i postavila na svoje mjesto”, rekla je Anabela.

“Bilo je momenata da sam sebe krivila, ali to sam prevazišla. Prvo sami sebi morate oprostiti, pa sve ostalo”, istakla je, pa se osvrnula na to što nije podržavala Luninu vezu s Markom.

“Vrlo sam kratko imala to kontra mišljenje. Da se baziramo na zadnje dvije godine. Meni je drago da su oni sretni, zaslužili su to. Oni znaju koliko im dobro želim i koliko ih podržavam u svemu. Ljubav je tu presudna, sva ta silna ljubav koju imam prema unuci i mojoj djevojčici. Nikada nisam radila ništa iz mržnje ni prema kome, već samo iz prevelike ljubavi. Iako sam pogrešno radila, nisam imala zlu namjeru”, poručila je Anabela i rekla da bi voljela da ima još unučića.

“Naravno da priželjkujem. Ja Lunu ne pritiskam da požuri, jer sve će to doći u svoje vrijeme. Svako treba da osjeti kada je pravo vrijeme da se ostvari. Ja toliko volim bekicu (Miu) da ne znam da li mogu da tako volim još nekog. Previše je volim.”

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Otkrila je da uživa u vanbračnoj zajednici sa Andrejem i da se ne opterećuju time što više nisu u braku.

“Ne opterećujem se time. Mi se i dalje osjećamo isto, ništa se nije promijenilo između nas. To je samo papir koji nama ništa ne znači. Ovo je vanbračna zajednica koja je podjednako važna kao i brak.”

(Express/Mondo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U svijetu postoji 3311 milijardera, evo gdje žive

U svijetu postoji 3311 milijardera, evo gdje žive

“Hajde neka 2.000 Srba ili Hrvata dođe u Sarajevo, pa da vidimo kako će proći”

“Hajde neka 2.000 Srba ili Hrvata dođe u Sarajevo, pa da vidimo kako će proći”