in

Wanda Nara večeras potvrdila razvod od Maura Icardija!

Slatka-Tajna.Eu

Wanda Nara i Mauro Icardi rastali su se nakon osam godina braka, a zajedno imaju dvije kćeri. Slavna menadžerica je to javnosti saopštila u četvrtak kratkom objavom na društvenim mrežama.

“Vrlo mi je bolno živjeti ovaj trenutak, ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje nadilaze i medijska nagađanja, bolje je da to saznaju od mene. Nemam više šta razjašnjavati i neću iznositi nikakve detalje o ovom razlazu. Molim vas, molim vas za razumijevanje ne samo zbog mene, već i zbog naše djece”, napisala je Wanda.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Još u oktobru prošle godine izbio je skandal kada je Wanda optužila Icardija za prevaru, zbog čega su privremeno okončali vezu, ali su se kasnije vratili jedno drugom.

Uzrok svađe poznatog argentinskog para bila je argentinska glumica China Suarez. Tada se činilo da je brak doživio potpuni krah, no oni su nastavili sa zajedničkim životom, a čini se da je sada sve gotovo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Njihov brak je tokom proteklih sedam godina bio vrlo stabilan, ali njemu je sada došao kraj.

Sve ovo dolazi nekoliko sedmica nakon što je Icardi napustio PSG i potpisao za Galatasaray. Upavo supruga Wanda je bila njegova menadžerica i brinula se o njegovoj karijeri.

Početak njihove veze bio je jako kontroverzan jer je Argentinka zbog Maura napustila nogometaša i njegovog dobrog prijatelja Maxija Lópeza.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Izborna debata (22.9.2022.)

OBJAVLJENA NIKAD VIĐENA SLIKA KSENIJE PAJČIN: Izgleda tako nevino i bezbrižno