in

SPASIO SAM TOMU ZDRAVKOVIĆA: Kristijan Golubović ispričao kako je branio muzičku legendu

Slatka-Tajna.Eu

Nakon incidenta koji je imao sa Urošem Ćertićem, Kristijan Golubović odvojio se u pab s nekoliko zadrugara koji su pokušavali da ga smire.

On im je tada priznao da nepravdu nikada nije trpio i da je pokojnog Tomu Zdravkovića izvlačio iz kafane i branio čak i od svog pijanog oca. Njegove riječi potvrdila je i pjevačica Zorica Marković, koja Golubovića poznaje od njegovih malih nogu.

-Zorice, ti me znaš odmalena, nepravdu ne podnosim. Moj brat je krenuo na čovjeka i ja sam ga ošamario. Svi u gradu su mi zamjerili zato što sam udario brata. Nosim taj grijeh što sam ošamario brata, ali ja znam šta je on radio tom čovjeku. Štipao ga je kliještima, iživljavali su se na čovjeku i to nisam mogao da dozvolim – započeo je priču Kristijan i prisjetio se kako je njegov otac maltretirao Tomu Zdravkovića:

-Tomu Zdravkovića sam krao od mog pijanog oca. Napije se čovjek koji nikada u životu nije pio i s društvom maltretira pjevača do ujutru. Radili su mu to što Uroš ovdje radi – ispričao je on, a onda se nadovezala Zorica:

-Cijeli život ganjaš pravdu – kratko se ubacila pjevačica, koja je potvrdila da je Kristijan nekada spasavao Tomu od pijanih gostiju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Uzmem Tomu Zdravkovića i zamijenim ga s Novicom Zdravkovićem, s njegovim rođenim bratom. Ostavim ga, uvalim drugog i on nastavi da pjeva. Maltretirali su ga da pjeva od devet sati uveče do sutradan ujutru do 11. Ne može tako, bre, ljudi znaju da ja to ne podnosim – zaključio je Golubović.

-Jeste, to je sve tako bilo u “Klubu narodnjaka” – prisjetila se Zorica.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Incident na treningu Argentine, Messi u centru pažnje

UO usvojio odluku o prvom privremenim poravnanju za 2022. godinu