in

Objavljeno ime drugog sina Bojane i Mirka Šijana: Posvećeno je najvažnijem članu porodice

Slatka-Tajna.Eu

Mirko i Bojana Šijan prije nekoliko dana zavjetovalili su se na vječnu ljubav a sreća je sada kompletna jer par očekuje drugog sina.

Dok je u dvorištu prelijepe kuće bilo veselo, pjevač koji se veselio zajedno sa zvanicama u jednom trenutku pjevao je popularnu pjesmu „Svadba“, a umjesto poznatih stihova „Od sutra ćeš brate prati sudove“, on je izgovorio „Od sutra ćeš Zokija i Bogdana da čuvaš“.

Ovim izmijenjenim stihom, mnogi spekulišu da će drugi sin, dobiti ime Bogdan, po njenom ocu, jer je prvi sin nazvan po ocu Mirka Šijana, Zoranu.

Podsjećenja radi, Mirko Šijan i Bojana Rodić izgovorili sudbonosno “da“ u poznatom restoranu u Surčinu. Mladoženja napravio je pravi spektakl u dvorištu kada je uzeo da puca iz puške jabuku.

Prisutni gosti su mu aplaudirali, dok se muzika orila imanjem u Titelu. Mirko i Goca Božinovska pozdravili su se sa porodicom Rodić koja ih je dočekala ispred kapije, pa su nazdravili i zaigrali uz muziku.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Inače, ograda dvorišta u Titelu je podignuta toliko da nikako ne može da se zaviri a kapija je raskošna i gvozdena.

Fasada je sređena i sada je u bež boji, a drvene stare ograde zazidane su, pa sada sve izgleda luksuzno i bogato. Kuća u Titelu bila je ukrašena balonima i raskošnim bijelim cvijećem.

(Express/Blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TEŠANJ JE NAJJAČI, ALI NEMA LJUDE NA POZICIJAMA U SARAJEVU: Tešanjski biznismeni koji čine okosnicu Udruženja privrednika odavno nisu u ljubavi sa SDA

SVI ZNATE ZA BRESKVICU, A EVO KAKO IZGLEDA NJEN BRAT: Kažu da liči na Voyaga