in

Kuprešak sjajne partije krunisao pogotkom u derbiju: Svi smo junaci, ovaj klub zaslužuje vrh tabele

Kuprešak sjajne partije krunisao pogotkom u derbiju: Svi smo junaci, ovaj klub zaslužuje vrh tabele
Slatka-Tajna.Eu
Kuprešak sjajne partije krunisao pogotkom u derbiju: Svi smo junaci, ovaj klub zaslužuje vrh tabele

Potpuno zasluženo, složit će se svi ljubitelji nogometa u našoj zemlji, iako vjerovatni ni sami navijači ovog kluba nisu vjerovali u takvo nešto pred početak nove sezone.

Klub sa Pecare doživio je velike promjene u igračkom kadru, a jedan od novajlija je Mihael Kuprešak koji je stigao iz drugog tima hrvatskog Osijeka.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Brzo se nametnuo te pokazao da će biti veliko pojačanje. U nedjeljnom derbiju protiv Posušja (1:0), postigao je jedini pogodak, na zaista sjajan način, te donio veliko slavlje navijačima svog kluba.

“Tako je. Minimalna pobjeda, vrlo teška, ali zaslužena. Posušje je dobra ekipa, sigurno nije njihova trenutna pozicija mjerilo kvaliteta. Bili smo bolji, pogotovo prvo poluvrijeme, te smo imali dosta šansi za gol.

Ne bih izdvajao sebe, drago mi je zbog gola, ali junaci smo svi, disali smo kao jedan i ponovno nismo primili pogodak na Pecari, što mi je jako drago“, priča 21-godišnji nogometaš Širokog Brijega na početku razgovora za SportSport.ba.

Susreti Širokog Brijega i Posušja više su od ‘obične’ premijerligaške utakmice. Tako je bilo i sada, uz sjajno ispunjenu Pecaru.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Atmosfera je bila sjajna, navijači su bili podrška svih 90 minuta. Jako sam sretan što smo poslije utakmice svi mogli zajedno pjevati i veseliti se pobjedi u derbiju koji je još jednom pokazao da je zaista poseban“.

Posted by NK Široki Brijeg on Monday, September 19, 2022

Lider na tabeli stanuje u Širokom Brijegu. Malo ko je vjerovao u takvo stanje nakon 11 odigranih kola.

“Tako je. Odlična pozicija za nas. Dosta smo mlada momčad sa par iskusnih igrača i svi dišemo kao jedan, puno se radi i još smo ekipa u stvaranju. Vjerujem da ćemo u budućnosti biti još bolji i ostati što bolje plasirani. Nemamo pritisak rezultata, ali Široki kao klub zaslužuje biti u vrhu Premijer lige i toga smo svi svjesni. Vjerujem da je to plod dosadašnjeg rezultata“.

Iz drugog tima Osijeka krenuo je u premijerligaške izazove. Sretan je u Širokom Brijegu, hvali ovu sredinu.

“Došao sam iz druge momčadi Osijeka, igrao sam 2.HNL i za mene je ovo iskorak. Jako sam zadovoljan u Širokom, u gradu svi dišu za ovaj klub i to se osjeti u svakoj utakmici. Navijači i publika su sjajni, stvarno je čast i zadovoljstvo biti dio momčadi koja se bori za vrh tablice“.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Reprezentativna pauza dobro će doći njemu i saigračima.

“Imamo sada pauzu koju ćemo iskoristiti da popravimo neke stvari koje nisu bile dobre. Imamo malo više vremena nego inače do iduće utakmice, tako da mislima smo već na idućoj utakmicu i pripremamo se za nju“.

Hvali Premijer ligu, ističe sjajnu atmosferu na Grbavici kada je i debitovao u dresu Širokobriježana. Tada su momci sa Pecare u posljednjoj sekundi stigli do boda i utišali navijače Željezničara (1:1).

“Liga je dosta zanimljiva, svako svakoga može pobijediti, što i tablica sama po sebi pokazuje. Osim domaćih utakmica najljepše mi je do sada bilo igrati protiv Željezničara, tamo sam debitirao pred sjajnom publikom, bio je skoro pun stadion i osjećaj je bio fantastičan“.

Za kraj i ono glavno pitanje.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Koliko može ova ekipa NK Široki Brijeg, da li će izdržati tempo koji sada ima i u nastavku sezone?

“Mi vjerujemo u naš rad. Fokusirani smo samo na sebe, imamo odličnu, mladu ekipu koja je željna uspjeha i idemo korak po korak. Svaku utakmicu idemo maksimalno i to je najbitnije. Rezultat će doći onda sam po sebi, a Široki Brijeg svakako zaslužuje vrh Premijer lige“, dodao je na kraju razgovora prvotimac NK Široki Brijeg Mihael Kuprešak (21).

Kuprešak je bio i omladinski reprezentativac Hrvatske, a rođen je u Orašju.

Prošao je sve selekcije NK Osijek.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mlade osobe imitiraju utjecajne članove društva

Mlade osobe imitiraju utjecajne članove društva

Kada je idealno vrijeme da unesemo muškatle?

Kada je idealno vrijeme da unesemo muškatle?