in

Pjevačica se sjetila tužnog djetinjstva, pa priznala da strahuje od smrti oca: ”Falila mi je njegova ljubav”

Pjevačica se sjetila tužnog djetinjstva, pa priznala da strahuje od smrti oca: ”Falila mi je njegova ljubav”
Slatka-Tajna.Eu

Kažu da je najteže kada ljudi rano ostanu bez roditeljia, i sigurno da se svako dijete pribojava trenutka kada će morati da se zauvijek oprosti sa njima.

Takve misle odnedavno se provlače kroz glavu pjevačice Dragice Zlatić, čiji je otac napunio čak 85 godina, dok do prije godinu dana nije ni pomišljala na takvu stvar.

– Nisam imala neko bajno djetinjstvo i da sam odrasla sa puno ljubavi. Otac mi je uvijek bio strog, prznica, nedostajala mi je njegova ljubav. Ali evo sad kako prilazim kući, svaki put se uplašim. Kad sam bila posljednji put nije ga bilo iako on skoro nikad nigdje ne ide, ja sam odmah pomislila da je negdje pao, on ni mobilni ne nosi, i onda poslije 45 minuta vidim ga da ide iz komšiluka, i pao mi je kamen sa srca. Jako je star i bez obzira kakav naš odnos bio do sada, jako će mi teško pasti kada jednog dana budem ostala bez njega – rekla je pjevačica sa knedlom u grlu.

Na stranu to što joj jako teško pada da priča na pomenutu temu, pjevačica priznaje da ponekad umije da bude osoba koja krije emocije, te da je to glavni razlog što je u prošlosti ”odbijala” partnere.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Tako sam kao neka ranjena srna, pa mi je jako teško da se otvorim. Imala sam problem da kažem bivšima i da ih volim jer sam ranjavana cijeli život u svakom smislu. Nije mi bilo lako ni porodično ni poslovno, baš mi je bio težak život. I uvijek kad mi dođe da se isplačem to radim kad sam sama, to je moj odbrambeni mehanizam – otkrila je pjevačica.

(express/grandonline)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dibala spreman za Argentinu

Dibala spreman za Argentinu

Kako ublažiti upalu mišića poslije treninga?

Kako ublažiti upalu mišića poslije treninga?