in

ACA LUKAS PROGOVORIO O ŽENAMA: Evo šta su mu sve radile od ljubomore, jedna mu je uništila skupocjeni automobil

ACA LUKAS PROGOVORIO O ŽENAMA: Evo šta su mu sve radile od ljubomore, jedna mu je uništila skupocjeni automobil
Slatka-Tajna.Eu

Aca Lukas otkriva da mu je jedna u nizu djevojaka s kojima se zabavljao poslije razvoda od Sonje na kolima napisala “p*derčino”!

Folk pjevač je toliko razljutio partnericu da mu je uništila automobil ispred jedne kafane u Crnoj Gori.

-Bio sam na moru kada mi je djevojka sa kojom sam bio u vezi uništila novi “audi”! Napisala mi je “p*derčino” onim sprejom koji se koristi za novogodišnje praznike. Ne znam samo kako se te riječi sjetila, jer sam ja sve samo ne to! To se desilo poslije jedne svađe – započinje priču Lukas, ne željeći da otkriva razlog zbog kog se njegova tadašnja djevojka naljutila na njega.

–Komšije mi svaki dan grebu kola. To je zato što imam najskuplji automobil u kraju, pa im upadam u oči. To je zato što ne živim na Dedinju, nego na Voždovcu. Ali lakše mi je da mi auto bude ogreban nego da živim u dijelu grada kom ne pripadam, gdje se ljudi lažno predstavljaju i izigravaju budale. Neću da mi komšinica bude pjevačica koja ide privatnim avionom na tezgu, pa je sam put košta više nego što zaradi na nastupu! Ne znam zašto imaju potrebu to da rade? Nikada tako nešto ne bih uradio, jer ne živim lažnim životom, kao što mnogi danas žive. Kod mene je sve transparentno!

Lukas je siguran da mu bivše supruge Svetlana, Nataša i Sonja nikada nisu uništavale četvorotočkaše.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Glupo bi i bilo da mi pale kola, kada su to ista ona kola koja sam im kupovao! – kaže Aca, koji poslije tri braka ne razmišlja o ozbiljnoj vezi:

-Trenutno mi prija da imam dkevojke na jednu, dvije, pet ili 105 noći. Možda se to promijeni, pa se oženim 16. put, ali sada mi prija ovako. Nekada mi nedostaje da imam porodicu, ali ne pitam se ja kada ću se zaljubiti, to se samo desi. Ne bježim ni od braka, ni od ozbiljne veze. Sve je to lijepo, ali mora da bude spontano. Ne mogu da se programiram na ovo ili ono. Zasad mi nijedna nije toliko privukla pažnju da poželim da se oženim njom!

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TVORCA HITA “MALI MRAV” PRONAŠLI MRTVOG U KAFANI: Njegova životna priča iznenadila sve

TVORCA HITA “MALI MRAV” PRONAŠLI MRTVOG U KAFANI: Njegova životna priča iznenadila sve

Posljednji ispraćaj kraljice Elizabete II.

Posljednji ispraćaj kraljice Elizabete II.