in

Jelena Karleuša ju je brutalno ponizila, ali joj je ona na tome ipak zahvalna: Evo zbog čega

Jelena Karleuša ju je brutalno ponizila, ali joj je ona na tome ipak zahvalna: Evo zbog čega
Slatka-Tajna.Eu

Sanju Vasiljević publika je upoznala u takmičenju ”Zvezde Granda” u kome je ostala upamćena kao jedan od najboljih vokala koji se tu pojavio.

Baš zbog vanserijskog talenta ali i marljivosti i vježbanja na svakoj pjesmi koju će predstaviti na velikoj sceni, Sanja je jedna od rijetkih u ovom takmičenju ikada koja nikada nije otišla u baraž već direktno prolazila dalje iz kruga u krug.

Uprkos tome, tadašnja članica žirija u ovom takmičenju Jelena Karleuša, uputila je Sanji niz kritika poput onih da će ona ”samo pjevati u lokalnim klubovima, a iako bi mnoge ovakav komentar povrijedio, Sanji je samo donio sreću.

– Nije me to povrijedilo. Ona je imala taj proročki momenat kada je rekla: ”Ti si nekako baš za Fridu” aludirajući na eminentni lokal u centru Beograda. Evo par godina kasnije ja radim gotovo svake nedelje u toj Fridi u Beton hali. Moj bend i ja tamo pravimo baš dobru žurku sa pop – rok repertoarom. Ništa to nije bilo pežorativno ili uvrijedljivo, a eto imala je taj proročki momenat. Ona je samo pričala o toj komercijalizaciji mog lika i dijela. Dala mi je vjetar u leđa zapravo i tada sam shvatila šta želim a šta ne- ispričala je Sanja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iako je iz takmičenja ponijela samo najljepše uspomene, da može da vrati vrijeme promijenila bi neke stvari kojih tada nije bila svijesna, a ne tiču se njenog predstavljanja ili repertoara.

– Samo ne bih bila u takvom grču, ne bih mnogo razmišljala već bih se prepustila. Više bih se zezala i uživala u cijelom tom ”procesu”- objašnjava pjevačica.

(express/grandonline)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Villy Hernangomez MVP, Jokić i Dončić ni u Top 5!

Villy Hernangomez MVP, Jokić i Dončić ni u Top 5!

Španija rutinski protiv Francuske za titulu evropskog prvaka

Španija rutinski protiv Francuske za titulu evropskog prvaka