in

OVE TRI SVADBE SU NAJSKUPLJE U POSLJEDNJIH 10 GODINA: Jedan par je dobio 100.000 eura, mlada nosila vjenčanicu staru 24 godine

Slatka-Tajna.Eu

Svadbe srbijanskih poznatih ličnosti bile su u rangu svjetskih zvijezda, a za njihovu organizaciju nije se štedio novac.

Mnoge poznate ličnosti su uveličale ova slavlja, a sa pojedinih su čak rađeni dokumentarni filmovi. Ovo su najskuplje i najglamuroznije estradne svadbe u posljednjih 10 godina.

Novak i Jelena Đoković

Novak Đoković i Jelena vjenčali su se 10. jula 2014. godine u Crnoj Gori na Kraljičinoj plaži pred više od 150 zvanica.

Ovo vjenčanje sa razlogom je nosilo epitet svadbe vijeka. Gostima je obezbjeđena povratna karta, a bili su smješteni su u ekskluzivnim apartmanima u hotelu “Maestral” i u luksuznom rizortu “Aman”, na Miločeru, pored Svetog Stefana. Mlada je nosila vjenčanicu čuvene američke dizajnerice Vere Vang dok je Novak nosio klasično odijelo za mladoženje. Goste su zabavljali Miroslav Ilić, Milica Todorović, Željko Samardžić i Lena Kovačević. Pored mnogobrojnih zvanica iz srpskog, ali i stranog džet-seta, Novakov kum bio je prijatelj iz djetinjstva, fudbaler Neven Marković.

Cijelo ostrvo obezbjeđivali su preko 25 brodova i oko 100 čuvara, koji nisu dozvolili ni muhi da priđe. Mladenci su zahtijevali potpunu diskreciju, pa je hostesamama, sobaricama, kuharima, obezbjeđenju i svima ostalima koji rade na pripremi i održavanju vjenčanja bilo zabranjeno da nose mobilne telefone, te su potpisali ugovore sa najstrožim pravilima, u kojima se navodi da će platiti basnoslovne cifre ukoliko prekrše neko pravilo.

“Filipova porodica mi nikada nije finansijski pomagala” Aleksandra otkrila sve o Filipu i Lepoj Breni

Mladenci su tada za 500.000 eura prodali prava objavljivanja fotografija sa vjenčanja jednom stranom magazinu a sav prihod je otišao u humanitarne svrhe, pišu domaći mediji.

Kako su Đokovići organizovali svadbu u vrijeme posta, na njihovoj trpezi su se nalazili najraznovrsniji posni specijaliteti internacionalne kuhinje ali i kajmak, njeguški pršut i jagnjetina.

Veljko i Bogdana Ražnatović

Veljko Ražnatović i Bogdana zakleli su se jedno drugom na vječnu ljubav 24. novembra 2019. u kripti Hrama Svetog Save u Beogradu.

Veliko svadbeno veselje za 500 zvanica upriličeno je u luksuznom hotelu u kome su gosti uživali uz najskuplji „rojal meni“ (kraljevski), koji košta 75 eura po osobi.

Meni je uključivao sve vrste pića, kako domaća, tako i strana, a kad je hrana u pitanju na raspolaganju gostima su bila sva jela od tartar bifteka, kraljevske salate šefa Rudolfa, lososa s kokosovim mlijekom do patke prelivene sosom od borovnice.

Mlada je ponijela vjenčanicu staru 24. godine koju je na svom vjenčanju nosila Ceca Ražnatović.

Prema procjenama mladi bračni par Ražnatovića nakon svadbe bio je bogatiji za 100.000 eura koliko su dobili u kovertama od zvanica.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Svadba Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića 2. juna 2018. godine nazvana je svadbom decenije. Poznate zvanice, glamurozne vjenčanice koje je pjevačica nosila, ali i svi običaji obilježili su dan kada su se Aleksandra i Filip jedno drugom zakleli na vječnu ljubav.

Na crkvenom vjenčanju, ljubavi su svjedočili Miloš Teodosić i Aco Pejović, a kada je Aleksandra i pred bogom postala Filipova supruga, svatovi su se vratili u porodični dom Živojinovića na Bežanijskoj kosi, kako bi mladenci ispoštovali sve običaje.

“Filipova porodica mi nikada nije finansijski pomagala” Aleksandra otkrila sve o Filipu i Lepoj Breni

Kako se tada pisalo bilo je oko 900 zvanica pristigli su sa svih strana svijeta, a sala je bila posebno dekorisana.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“PRASE, SRETAN ROĐENDAN I DA SE DOZOVEŠ PAMETI” Jovana Jeremić poslala Baki poruku, pa ga pecnula

RAT UŽIVO: Ukrajinska vojska napreduje prema Luhansku, Rusi u velikim problemima, oboren još jedan agresorski avion…