in

Ne propustite sjajnu priliku: Wwin – bonus dobrodošlice – NEDJELJA, 18.09.2022.

Ne propustite sjajnu priliku: Wwin – bonus dobrodošlice – NEDJELJA, 18.09.2022.
Slatka-Tajna.Eu
Ne propustite sjajnu priliku: Wwin – bonus dobrodošlice – NEDJELJA, 18.09.2022.

Svi novi korisnici na ovim lokacijama od WWin kladionice na pokloni dobijaju 40 KM BONUS-a – Aktivan (Keš novac ostvaren BONUS-om možete isplatiti bez uslova/uvjeta – ODMAH) + 200% bonus na prvu uplatu.

Akcija vrijedi samo za sutra (NEDJELJA, 18. septembar/rujan, pa ne propustite ovu sjajnu priliku da postanete član najveće online kladionice u regionu.

Zaigraj EGT slot igre i osvoji velike JACKPOT-ove. Trenutni JACKPOT na EGT slot igrama 40.000,00 EUR (78.230,20 KM) – i dalje raste.

Otkrijte najveću ponudu slot igara (1500+) na jednom mjestu. Igraj omiljene casino online, igre bilo kad i bilo gdje…

Iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi.

Nova platforma na WWinu omogućava Mega dobitke sa malim ulogom. Ističu da nije nemoguće da dobiju i prvog milijunaša bilo u KM ili EUR valuti, a za sport i live su omogućili dobitke od 100.000 €, kao i 200.000 € za sistemske dobitke. Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), uveli smo i AIRCASH opciju uplate i isplate.

KOMBINUJ PREMATCH I LIVE DOGAĐAJE

Nova dimenzija klađenja na WWin-u. Kombinujte PREMATCH i LIVE događaje na istom listiću.

Opis nije dostupan.

KIŠA FREEBOTOV-a – AVIATOR

Nagrađujemo Vas sa 20.000 € Freebeta.

Vrijednost freebeta do 1,00 € (do 2 KM), ukupno 20.000 €. Spremite se zakišu “freebetova” kakvu dosad niste doživjeli. Iskoristi ovu super akciju na WWin.com.

Opis nije dostupan.

Wwin se još davno svrstao uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, Caiz Coin, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premierligaša i među njima je uložio u najviše klubova obzirom da je jedino logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25% klubova prvog ranga bh. fudbala i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama.

Logo WWin krasi dresove klubova u Bosni i Hercegovini i u drugim sportovima kao i u nižim fudbalskim ligama. Vrijedno je izdvojiti FK Jedinstvo Bihać, FK Radnik Bijeljina, FK Ljubić Prnjavor, FK Kozara Gradiška, FK Velež Nevesinje, FK Mladost Gacko, FK Hercegovac Bileća.

Košarkaške klubove: KK Borac WWin Banja Luka (generalni sponzor), KK Široki, KK Mladost Mrkonjić Grad, kao i rukometne klubove RK Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje, ženski rukometni klub Borac Banja Luka, RK Velež Nevesinje, ženski odbojkaški klub Leotar Trebinje, muški odbojkaški klub Bosna Sarajevo.

Kad je riječ o malom fudbalu jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin – Gornji Vakuf/Uskoplje. Uz pomenuti klub malog fudbala logo WWin je i na dresu MNK Hercegovina, KFM Leotar.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Ukrajina nastavlja tihe pregovore o nabavci modernog američkog oružja

RAT UŽIVO: Ukrajina nastavlja tihe pregovore o nabavci modernog američkog oružja

Šta se dogodi s tijelom nakon što samo sedam dana ne jedemo šećer?

Šta se dogodi s tijelom nakon što samo sedam dana ne jedemo šećer?