in

UZNEMIRAVAO ME JE SEKSUALNO: Ava Karabatić prijavila policiji stanodavca i proživljava pravu dramu

UZNEMIRAVAO ME JE SEKSUALNO: Ava Karabatić prijavila policiji stanodavca i proživljava pravu dramu
Slatka-Tajna.Eu

Ava Karabatić i njen otac Ivica Karabatić prošli su navodni teror stanodavca koji je seksualno uznemiravao Avu. Nakon što joj je Instagram hakovan, Ava je počela da pretjeruje sa alkoholom, a preživjela je pravu dramu sa stanodavcem kojeg su, njen otac i ona, nakon seksualnog uznemiravanja prijavili policiji, ali kažu da to sve ide sporo.

-Ova osoba je napravila nešto neprimjereno. Nije me fizički napastovao, više psihički. Posljedice se vide na mom ocu, koji je izgubio 17 kilograma za mjesec dana -rekla je Ava i objasnila šta se tačno dogodilo.

-Radio je ono… kao kad muzeš kozu, ispred mene. Ne želim biti nekulturna. Ali kako sam bila na Farmi, morali smo naučiti sve oko krava i koza i to. Uglavnom, samozadovoljavao se ispred mene. Najgore je što je on pratio cijeli moj rad kroz medije i hvalio me – objasnila je.

Naime, iako im je taj isti stanodavac dao 15 dana da se isele iz stana, on se nakon tog roka nije više pojavio niti ih tražio pa su ostali u stanu i prestali su plaćati najam. U cijeloj toj nesretnoj situaciji Ava je upoznala prijatelja koji joj je pomogao.

-Meni je velika podrška u svemu tome bio moj prijatelj Jerko Andreis iz Vele Luke. Ali mi smo stvarno prijatelji, ništa više. Na njega se mogu osloniti za bilo šta, a upoznali smo se slučajno kad sam došla u Velu Luku 2020 – otkrila je Ava.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dok Ava tvrdi da su njih dvoje samo prijatelji, 61-godišnji Jerko uporno govori da su ipak bili u vezi. Prijateljstvo ili nešto više, Ava mu je i dalje zahvalna na pomoći.

(Express/Slobodnadalmacija)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

MREHA ŠVERCER Passat 6 (Šeki Auto)

MREHA ŠVERCER Passat 6 (Šeki Auto)

Namirnice za koje pogrešno mislite da su zdrave

Namirnice za koje pogrešno mislite da su zdrave