in

NIJE MI VAŽNO KAKO IZGLEDAM: Isak Šabanović ponovo kuburi sa viškom kilograma

Slatka-Tajna.Eu

Isak Šabanović je tokom učešća u takmičenju ”Zvezde Granda” zabilježio značajan gubitak kilograma uz pomoć posebnog režima ishrane i suplementacije koju je koristio. Duži vremenski period Isaka su držali velika volja i disciplina koju je imao. Međutim, kao veliki gurman nije uspio da odoli iskušenjima koja su ga ponovo vratila na problem sa težinom.

-Ja ne kuburim sada samo, kao u posljednje dvije godine, to je cijeli život tako, variram gore dole – rekao je pjevač, i objasnio šta je glavni problem sa kojim se suočava da bi imao vitku liniju.

– Moj posao definitivno. Normalni ljudi idu da spavaju u ponoć, a ja tad krenem na posao, u 2 počnem da radim, u 4 završim. Poslije svirke popijem pivo, dva, to je najgore, a onda odemo na pljeskavicu, pa ti malo jedna, pa pojedeš dvije i tako – iskren je bio pjevač.

Isaku nije trebalo mnogo da postane svjestan situacije u kojoj se našao, te je odlučio da kaže ”dosta” starim navikama, i okrene se novim.

– Smanjio sam obroke, još samo da se nakanim da počnem da treniram. Meni nije bitno kako izgledam, nego taj umor, neizdrživost na nastupima, prosto mi smeta – priznaje Šabanović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Najveća greška koju je do sada pravio jeste ta što se disciplinuje na mjesec do dva dana, a onda na isti toliki period vrati na pređašnje stanje u kome sebi daje oduška, i tako u krug.

– Ja znam da to ne valja ali ja se tako osjećam lijepo. Zdravlje mi je najbitnije, i to je sve u redu. Nemam naviku da idem redovno kod ljekara, svi idemo kad dođe do kraja, ali odem povremeno provjerim krvnu sliku, holesterol i tako. Hvala Bogu sad je sve u redu – rekao je Isak.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Piksi u reprezentaciju Srbije pozvao igrača iz BiH

Duško Tošić priznao da očekuje sina: Ne bih se razočarao i da je treće dijete djevojčica – Senzacija