in

Duško Tošić priznao da očekuje sina: Ne bih se razočarao i da je treće dijete djevojčica – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Ako je suditi po onome što kaže advokat Duška Tošića, brak proslavljenog fudbalera i pop dive Jelene Karleuše bi uskoro i sudski trebao da se okonča.

Da je u Jeleninom i Duškovom braku nekada sve cvjetalo od ljubavi i da su imali velike planove za budućnost, dokaz je i Tošićev intervju koji je poslije Nikinog rođenja dao za ‘Svet plus’, a u kome je priznao da očekuje da će jednog dana dobiti i sina.

– Presretan sam što sam po drugi put postao tata, i to za samo godinu dana. Međutim, na tome se neću zaustaviti. Nadam se da ću jednog dana dobiti i sina koji će me naslijediti na fudbalskom terenu. Trenutno u kući imam četiri žene, tako da sam u manjini, pa i ne treba da čudi što priželjkujem sina. Međutim, ako bih i treći put dobio djevojčicu ne bih se razočarao. Idemo dalje, dok se ne rodi mali Tošić, izjavio je tada Duško, jasno stavljajući do znanja da neće odustati dok ne dobije i muškog nasljednika.

Pored toga, on je tom prilikom izjavio i da planira da obezbijedi veliku kuću za svoju porodicu.

– Trenutno smo kupili stan na Dedinju, ali to nam je samo privremeno rješenje, dok ne nađemo mjesto na kome ćemo napraviti porodičnu kuću, rekao je tada Duško.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Iako nasljednika nije dobio, jer je, kako je jednom prilikom priznala, Jelena imala dva spontana pobačaja, san o porodičnoj kući je ostvario. Nažalost, u kući koju je kupio za sebe i svoju porodicu, nastavit će da žive Duškove nasljednice i Karleuša, ali bez njega.

z

azra.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NIJE MI VAŽNO KAKO IZGLEDAM: Isak Šabanović ponovo kuburi sa viškom kilograma

ČAK I SA ČOVIĆEVOM ŽELJANOM ZOVKOM: Schmidt planira učestvovati na skupu sa učesnicama koje su iznosile kontroverzne stavove o BiH