in

OD PRVOG DANA SAM ZNAO DA JE MOJ SIN: Ivan Marinković progovorio o Željku Kuliću i odnosu sa Miljanom

OD PRVOG DANA SAM ZNAO DA JE MOJ SIN: Ivan Marinković progovorio o Željku Kuliću i odnosu sa Miljanom
Slatka-Tajna.Eu

Ivan Marinković, otac malog Željka Kulića, sina kontroverzne učesnice rijaltiija Miljane Kulić, otkrio je sve o odnosu sa porodicom Kulić.

Ivan je, naime, razgovarao o Miljani Kulić sa Urošom Ćertićem i tom prilikom otkrio da je od prvog trenutka znao da je Željko njegov sin.

– Kad se ovaj mali rodio, ja sam išao da vidim. Gdje da ne odem kad znam da je moj? Otišao sam u bolnicu, sve kul, bila je tu i Marija… Ništa tu nismo pričali šta će biti dalje. Krenuo sam za Beograd, ali nismo pričali to da vidim dijete. Krenuo sam za Beograd, tu je već krenulo 200 poziva. Ona je rekla u programu NN otac, ja kažem: “Još bolje”. Meni je žena rekla da idem da kupim šta treba, ja sam donio ovdje. U januaru sam išao poslom do Niša, pa rekoh hajde. Ja sam rekao ako krenem da pričam, meni to ne treba jer kreće njihova strana. Kad je izašla očekivao sam da krene zvanje, samo je stigla jedna poruka u zahtjeve: “Samo da znaš podnijeću da retroaktivno plaćaš alimentaciju” – pričao je Ivan.

 -Kako kad nisi priznao dijete? Ne može, a vjerovatno nije ni podjela – rekao je Uroš.

– Ja sam budala – rekao je Ivan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ona kad nije buckasta ima lijepe crte lica, Marija dobro izgleda, treća sestra prelijepa. Ona se ugoji, ali zna i da smrša, ljepuškasta je – govorio je Uroš.

– To je završeno i nema nazad. Neka je živo i zdravo. Ja sam to uradio kad sam bio solo, a zamisli poslije pet godina braka kao Dalila i Dejan, sve ti ostane zapisano – nastavio je Ivan.

(Express/ Blic)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Znate li šta je vatreni trougao?

Znate li šta je vatreni trougao?

Sekulić ostaje selektor Slovenije

Sekulić ostaje selektor Slovenije