in

NOVO ESTRADNO IME: Lamia je prvu pjesmu dobila na poklon od Edite Aradinović i Sanje Vučić

Slatka-Tajna.Eu

Novo ime na estradnoj sceni je pjevačica Lamia koja je publiku oduševila numerom „Skinuli”. Pjesmu je komponovala Edita Aradinović, dok su kontraverzni tekst za istu zajedno napisale Edita i Sanja Vučić, bivša članica grupe „Hurricane”.

Edita je napisala ovu numeru tokom pandemije, a za nju nije željela da uzme ni dinar.

– Pjesma „Skinuli” je nastala u jednom dahu za vrijeme karantina i brojnih sati koje sam provela u kreativnom radu za vrijeme policijskog sata. Ova pjesma odiše pravim pop/funki zvukom i malo me podsjeća na pjesmu „Slobodno me rani”. Saradnja sa Lamiom je bila predivna, djevojka je zaista jako talentovana i pravo je osvježenje na muzičkoj pop sceni. Uživale smo radeći zajedno u studiju i ostvarile divnu energiju i komunikaciju. Prija mi jako, Lamia mi je zaista strava – kaže Edita.

U životu se vodim time da ništa nije slučajno pa ni susret ni poznanstvo sa Editom, rezultat toga jeste upravo projekat ”Skinuli”, ali i početak jednog divnog prijateljstva. Pjesma ”Skinuli” je zapravo projekat koji sam baš tako zamišljala kada sam maštala o svom predstavljanju širem auditorijumu. Energični zvuk, melodija i tekst koji lako ulaze u uši, vjerujem da će dobro proći kod publike. Nestrpljivo sam čekala da sve podijelim sa vama, nadam se da ćete uživati– naglasila je mlada zvijezda.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KRAJ PRIČE: Dodik nije uspio stopirati odluku Predsjedništva BiH od 2. septembra, ona nastavlja biti važeća

REDŽO NAM POSTAO TATA na 24h