in

IMA MISTERIOZNOG UDVARAČA: Ko se botri za srce Gordane Šaulić?

Slatka-Tajna.Eu

Udovica Šabana Šaulića, Gordana Goca Šaulić nakon iznenadne smrti supruga živi potpuno povučenim životom. Sve vrijeme se trudi oko porodice, da provede što više vremena sa unucima i djecom.

Ali izgleda da Goca ima tajnog udvarača, koji je izazvao veliku pažnju njegovim potezom. Naime, Goca ne krije da će njeno srce zauvijek pripadati samo njenom pokojnom suprugu.

Kako prenose regionalni mediji, Gordana je navodno predmet interesovanja jednog inspektora koji porodicu Šaulić poznaje godinama. U vrijeme dok je Šaban bio živ Goca mu je bila samo tiha patnja, a sada, kada je od njegove smrti prošlo izvjesno vrijeme, anonimni inspektor trudi se da Šabanovu udovicu Gocu obori s nogu.

– I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom. Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cijenili kao prijatelja – kaže dobro upućen izvor za “Scandal!” i dodaje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Svi mi koji smo bili u tom društvu znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svjestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada kada se nažalost desilo šta se desilo on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi – priča o inspektorovim željama izvor.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jelena Rozga: Tako dobra crna haljina i štikle za izdanje bez greške

Juventus tone, Benfika slavila u Torinu